ChiBI..

ChiBI..
me..

About Me

My photo
heyyy guyss!! just call me hanim .. hihi .. aku ni sorg yg pndiamm.. ske bahan org... ske gelak n plg best ske sukan.. huhu.. so im sporting person.. just be my frenz n u can know me better.. okay ..

Wednesday, June 15, 2011

annoying sgt2!!

mggu ni aku rase cm annoying sgt2 bler tgk someone ni.. xtaw la npe skit hti sgt tgk die... myampah sgt2!!! x perlu lah nk ckp sape kan.... kahkahkah..  tp tu lah mkin hri mkin bosan plak tgk... hmmmm... aku pun xtaw la sape kwn n sape lwn... sume nyer lebh kurg jew.. kdg2 rase cm xda kwn je.. untung lah sorg2... -) btw aku da strt assgment.. kuiz bru je lpas hri ni.. kuiz record... bole lah buat sbb da hafal sume terms... kalo x hafal mmg x bole wat.. hmm hope mark aku sem ni byk yg menaik... hmm.. dalam klas skrg ni pun okay lah da bole masuk ckit2... kdg2 tu bosan gak tp wat hal sndri je lah.. tu la aku sem ni.. byk dok sorg2 .... klas pun kdg2 sorg2.. dlm bilik pun kdg2 sorg2... da lari topic da ni .. hahah.. pasal budak annoying tu... aduyai... xtaw lah nk wat ape.. terpaksa la tahan...n bersabar... huhu..'tahan nyer hanim...' n btw bout my bf... xtaw lah npe skrg cepat pk bukan2... hmmmm .... =( tnsion pun ada gak... da lah mggu lpas aku skit... hri ni pun skit gak td.. nsib baik migrain kjap je... hmmm.. nk wat note tetbe je da xda mood... hmmm... xtaw la npe rase cm moody je skrg ni... huh ..... cm ner aku nk ckp kt die... aku pun xtaw lah npe bil aku byk ... padhal aku x gne byk pun phone... hmmmm... im on diet mggu ni....  kikikiki... tp tu la tergugat gak bler tgk dorg mkn... hehehe... tp tu la tahan je la... ok lah nk smbung wat note... buhbye....

No comments:

Post a Comment