ChiBI..

ChiBI..
me..

About Me

My photo
heyyy guyss!! just call me hanim .. hihi .. aku ni sorg yg pndiamm.. ske bahan org... ske gelak n plg best ske sukan.. huhu.. so im sporting person.. just be my frenz n u can know me better.. okay ..

Wednesday, November 2, 2011

MC!! =)

salam.. hari ni 3hb 11 aku mc. haha.. spttnye smlm pun mc tp aku kje gak..xnk dgr ckp dktr.. ha... da kne alergic bru nk mc .. hihi.. ubt yg dktr bg terlebih doss... mau x kne alergic... da plak tu kne wat spec.. ntah bler ntah mata aku rosak.. truk plak tu .. hahaha.. rse cm nk gelak je smlm.. hihi... esk result.. huaaaaaa.. tkt nye .. hope xda paper yg kntoi.. hmm.. xnk la ada paper yg repeat.. harap2 sume lulus.. n pointer pun naik... den lg 2weeks da strt klas blik.. haaaaa.... x seronok nyer.. hihihi...cuti ni.. ni bru aku wat blog.. da lame da berhabuk .. kikiki.. cuti ni aku kje kfc.. seronok ..mula2 je aku rse cm stress sbb budak2 die agak memeningkan kple aku.. tp skrg da okay da.. ape ayg aku dgr tu sume nye biase la x puas hti kan... tp okay je sbnr nye.. hihihi.. sape sangka kan aku dpt CMS 100%.. hihihi.... manager pun terkejut aku dpt full mark... hehehe... seronok je.. tp ada jugk yg dngki ng aku .. tp aku wat x taw je .. aku wat hal aku je time kje.. dgr je ape yg dorg cter tp aku x masuk cmpur pun hal dorg/.. lntak la korg nk gado ke ape ke .. aku x amik port.. aku kwn ng sume org yg ada kt dlm tu.. hiiihi.. okay nk mkn ubt den tdo..

Sunday, October 9, 2011

...................HMMMMM............

hye there...'
         
              hmmmm... aku xtaw la npe hti aku ni rse cm x sng je... rse cm lain je.. aku xpnh rse cm ni... bler dgn die. aku rse cm die da bosan ng aku.. kalo x b4 ni kalo kuar or pape pn die bising dlm kete even aku snyap pun.. tp ni die pun synp je .. aku xnk pk bukan2 sal die. tp ntah lah.. aku x rse die syg aku lgi.. aku bole rse tu .. bler pk blik.. aku xda wat ape2 pun kt die .. even aku pnt cm mne pun aku still nkjmoe die gak .. tp die kdg2 ske bg alasan.. cm hri tu die blik lmbt sbb lpak ng dak2 die .. ok fine aku xksah .. tp at least blik tu bole je msg bkn x bole ..tp die ckp die penat... ok xpe la.. aku sbr lgi ... da 10bulan cpl ng aku. knl ng aku da 11bln lbih. nk dkt setahun da.. xkn x taw prangai aku cm mne... aku jnis x ske nk control hidup org .. bler aku bg bebas jgn la wat aku ni cm x wujud lak.. aku xtaw la.. sjak die gy khusus tu die lain sgt... lyn aku pun cm xnk je... bler aku ckp aku rnd die.. die tnye npe?? aku x bole nk rnd die ke?? aku rse down sgt2... aku letih la bler cpl... ni la yg jd.. b4 ni pun cm ni gak... aku mmg hepy cpl ng die .. sbb aku taw die x cam org lain. tp bler die da wat aku cm ni.. aku je nk kne phm die.. die x phm aku..aku pnt lah. bler aku perlu kan die .. die xda .. hm.. aku pnt la asyik ngs je... knp aku asyik dpt nasib yg same time cpl?? mula2 je tnjuk syg gler kt aku... hargai aku.. tp lpas setahun... hampeh..ape yg ckp dlu tu sume.. sume da xda..jujo je la ng aku..kalo ada yg lain..or ske kat org lain ckp la..aku x paksa org tuk syg aku.. aku lg sggup xda sape2 dri aku yg skit sndri.. aku da x hepy cm b4 ni.. nk glak pun aku rse cam xda mood... bler tgk die ..aku rse cam die ada sorok something dri aku... hmmm... =( ape ptt aku wat.. tlg la aku xnk wat prangai.. aku penat lah... pent syg org yg x syg kite... hmm .. xtaaw la npe aku cam x bole nk pcyer kt die... hmm.. kalo die ske kt org lain.. ckp la.. bler aku msg kwn aku..die jles .. tp die msg kwn die.. takpe..aku x ske nk cek2 ph org.. tp sjak dri yg die bgtw some1 sal aku tu.. aku rse cam tkt plak.. tp bler aku tgk ada je msg ng org lain.. aku xksah nk msg ke ape ke.. tp sume pmpn.. hmm... kalo aku msg laki lain ckp aku cam2.. bler aku tgur nnt ckp ape lak.. xpe la..nk wat ape pun wat lah. ak da x tahn la.. aku rse cm give up sgt.. huh... nk cter kat sape pun xtaw...hmmm.. keyh lah.. bye.. hmm.. =(

Wednesday, October 5, 2011

seroNoKKK... =)

assalamualaikum sume... =)

rse nye da lame x update blog kan.. hehe.. aku da strt cuti sem...paper pun da hbs.. so tgh tggu result je skrg ni.. hihi.. tkut jugk la tp let it be.. mls nk pk skrg ni.. now time 4 enjoy!! hihi =) so cuti ni aku wat due kje.. hihi.. gler kan.. weeken kt butik.. mon-fri kfc.. hihi.. alhamdulillah.. nsib baik boleh kje ... yg butik tu insyaallah even da strt kuliah pun aku still kje gak.. hihi.. so today.. 5 OCTOBER 2011.. cer teka hari ape? hihi.. hari ni annivrsasy 10month aku ng die.. hihi.. sape sngka aku leh tahan lama ng die.. hihi.. tu la.. kalo byk sabar.. mmg tahan lame.. lgipun skrg ni mse cpt berlalu.. so rse kejap je.. hihi.. so .. esk aku da strt kje kt kfc.. hmm.. xtaw la kan ape nk jd.. hihi.. nervous pun ada gak ni.. haha.. mst klaka.. haha.. ape lah..
next... hmm.. aku bkn lah nk cpk ape..tp ntah lah.. mlm smlm die sndri ckp yg aku ng die da xcam cpl... aku pun agk plik.. tp.. bler aku ckp yg die da lain hari ni.. die mara.. die tnye aku plak npe. hmm.. aku xtaw nk ckp cm mne lgi.. aku x bsan ng die .. tp aku bosan bler die x msg aku or kol.. fine.. aku phm die kje.. penat.. tp knp b4 ni time mula2 cpl bole je lyn aku elok2... tp skrg npe perlu berubah sume tu??? aku bkn nk slh kn lelaki lah. .. tp pd aku lelaki sume same... kwn aku .. ada je yg da nk kawin .. tp still m'gatal ng pmpn lain.. ni yg aku ni ..bru cpl.. bole je kalo bf aku ng gatal ng org lain kan.. tp its okay.. aku still pcyer kt die.. aku still bole rse yg die x tipu aku.. tp igt la.. skli da tipu aku byk2 kli aku bole balas blik. .. n aku bole wat sape2 je yg jg bf aku merana...tu pun kalo dorg wat aku ni cm bdoh sgt ... tp stakat ni alhamdulillah.. die x wat aku ni org 'bodoh' pun.. n pling aku x ske dgr.. 'tlg phm' .. hmm .. pling aku anti ayt ni.. bkn ape lah keyh.. korg nk aku phm korg.. tp korg ada phm aku x?? korg phm x ape yg aku rse skrg ni?? korg phm x yg aku ni snyi?? korgmst x phm kan??? datz y org kata... lbih baik snyi xda cpl dri ada cpl... hmmm... tu laorg nk bercinta..aku pun sbuk nk bercinta.. tp ni yg aku dpt... bler aku hargai org tu .. die plak cm ksah x ksah je sal aku.. cm mne tu .. ape lgi aku nk wat.. kang bler aku x ksah kang kata aku ni da x syg die.. hmm.. esk luse aku gak yg skit hti.. ngs sorg2...sllu sgt cm tu .. bler cpl aku igt bole lah aku hepy.. tp ada je cdey.. ada je yg xkne.. bler wat2 x ksah ni lah padah nyer... bler jujo.. trus terang .. kata aku ni asyik cri slah org.. tp nnt bler tipu .. kata aku x jujo.. cm2 lah... hmm.. aku hope bler kje nnt aku x pk sume ni.. aku xnk tnsion2.. biar tnsion ng kje tp bkn sal bnd2 ni lgi.. tajuk aku SERONOKKK.. tp cter x seronokk.. hahah.. pape ntah aku ni.. aku seronok sbb dpt kje tu je sbnrnyer.. haha.. sengal..oklah.. hope esk dpt mula kan hari dgn baik.. aminn... =) n tuk si die... aku still syg die mcm mula2 aku cpl dlu .. n mse mula2 aku knl die kt tmpt kje.. aku x pnh bosan ng die...kalo aku tgur tu datz mean mmg aku rse lain kt die.. bkn sje2.. sori la keyh kalo rse aku nk cri slah je.. hmm.. aku xnk tgur ape2 lagi pas ni.. byee.. =(

Thursday, September 1, 2011

RAYA !!!


SELAMAT HARI RAYA SEMUA... =)

assalamualaikum peoples.. heheh..meriah kan pic atas ni??tp ni bru ckit..nk tgk byk2 kt fb la
hehehe... tyme ni kt penang... ni pic family aku strt dri kiri yg berdiri abg aku(haziq), adik no.3(amer)
adik aku no.4(faiz) pas tu aku la den yg duduk dri kiri ayh aku (rashid) adik aku no.5 pling last(imal) n last but not least my mom(fatimah aka dikmah) haha... tp yg pic 4 org anak dara tu haha. tu pic aku ng mak aku n makcik2 aku.. hehe.. disbbkn adik dorg yg kecik tu xda aku lah pgnti..lg pun da dekat same da aku g die
hehehehe... seronok sgt raya thun ni sbb semua ada... ckup la stu family... pg raya tu meriah sgt... ng gelagat 
masing2 haha..lg makcik aku yaaa ampunnn...xtaw nk kata da ni.. haha... setakat ni raya kt kmpung collection aku la yg trbyk.. hahah..cecah RM100 ke atas gak la.. haha..tp kalo kt kl aku rse lg byk aku bole dpt.. =P
da besa2 pun dpt duit raya.. hahaha... sbb dorg igt aku skola lgi haha.. untung la kan... hmm..penat plak rsenyer.... raya2 gak tp aku lngsng x tgk bku ni.. haha mampos la aku bkk cti nnt.. exam bakal menjelma.. hahaha... ape lg nk cter...hehe..tp ada jugak yg myakit kn hti tp x pyh la kott cter kt cni ...hehe.. 
ok lah tu sume org yg follow blog ni SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN KEYH.. 
sape yg da kje tu meh cni bg aku duit raya.. hahaha..sbb aku budak lagi hahaha.... =) x sbr nk jmpe my hubby mlm ni ... rnd sgt3!!! die tgh kje.. padan muka.. hahaha.... ok lah ngah upload pic ni .. buhbye..!!! =)

Saturday, August 27, 2011

ape Lagi Boleh buat..

assalamualaikum sume!!

  yeahh!!! tggl due hri lg tuk kita sume berpose... seronok nyer.. pas tu bole raya.. yg best nyer... aku x kntoi2 lg ni.. hehe.. kalo full thun ni alhandulillah.. =) untung sgt2.. hahaha... okay lets go to the topic "APA LAGI BOLEH BUAT"  hri tu aku post on my blog sbb aku n die break kan.. ?? haha.. mst korg pening kan bce blog aku.. kejap ok kejap x ok.. haha.. tu la manusia... kalo xda maslah bkn manusia la jwb nyer.. btw hri ni aku nk cter ckit lah hmm.. aku da okay ng die.. masing2 ada slh .. aku taw tu.. tp mmg agk mlampau la kan.. tp mybe ada hikmah disebalik ni sume kan.. so aku terima je ape skli dugaan pun.. mmg la cdey mara sume tu ada... tp nk wat cm mne kn.. kalo korg jd aku or die pun mst korg pk byk2 kli kan.. hmm.. mcm2 la aku ni.. mne yg xtaw aku ada masalah tu dorg akn igt aku hepy always ng die.. hahaha.. ape la dorg tu.. mustahil cpl xda prob.. =p  aku terkilan ng die hri ni .. bkn nyer ape lah... tp aku da maafkan die.. tp bler pk blik agk skit hti sbnrnyer.. tp tuk wat aku hepy aku mls nk pk .. =) act ada certain thing yg aku bole gtw kt org n x bole gtw kt org.. mne yg aku pcyer kt dorg.. aku akn cter sume bnd kt dorg.. tp bler aku dpt taw yg dorg cter blkg2 or malukan  aku.. aku rse cm terhina plak.. sbb aku seda dri aku ni x perfect mne pun.. tp die gtw org yg x sptt nyer taw sal hidup aku ...aku rse malu sgt... seteruk2 aku pun xda la aku k cter bkn sal die kt kwn2 aku .. hmmm ... knp la "pndi" sgt.. smpi hti die kan wat cm ni .. aku bkn nk ungkit.. tp kalo die jd aku pun .. aku rse die akn rse ape yg aku rse skrg ni .. cries alu m'gigil td pas bce msg kt ph die.. aku rse lemah sgt.. org yg aku pcye slme ni da wat aku rse malu.. hmm.. tp nsb baik aku knl org tu .. aku phm npe die wat cm tu.. aku taw die xda tmpt tuk cter tu sume.. tp ntah la.. aku pun xtaw nk ckp cm ner lgi.. hope pas ni xkn jd lg bnd2 yg mcm ni.. tuk kli pertama org cries ng aku... aku aprreciate sgt2.. aku jnji aku xkn kecewe kn die lg.. hmm.. hmm.. aku nmpk hepy dpn korg sume.. tp sebalik nyer aku sllu ngs.. haha.. pndi kan aku berlakon?? hihi.. tu la trick nme nyer.. huhu=P korg xkn taw bler mase au ngs n bler mase aku gelak.. hahaha... ok lah da ngntuk lah... aku tdo dlu.. aku syg sume org yg ada ng aku ... =)

-28/8/2011-
sbtu.-3.10am-

Thursday, August 25, 2011

ISI HATI AKU ..

assalamualaikum you allz...

mlm ni aku hepy sbb aku da blik umah.. hehe.. seronok sgt dpt blik umah n get ready tuk raya.. HOOORRRRAAAAYYYY.. nk rya da.. x sbr nk blik penang... hehehe..my hometown.. =) isnin pg aku da blik kg.. hmm.. bye2 KL.. mst relax sgt2 pas blik kg nnt.. x sbr nk jmpe adik aku kt sane.. ( DARWISH n DINI) HEHE... nmpk aku gelak je kan ?? act aku ngah cdey skrg ni ... hmm.. even raya da dkt org hepy2 tp aku .. even hepy pun tp aku ttp akn ngs sorg2..hmm.. ape lg ptt aku wat?? ape aku wat sume x kne.. sume slh... hmm.. ni nk menaip ni ngah ngs ni.. hmm... aku rse cdey sgt2... aku bkn budak2 kecik lgi.. aku taw pk mne elok n mne x elok... ape aku nk gtw isi hati aku kt sni ... aku sbnrnyer syg kt die lg .. mmg aku da tawar hti ng sbb die maki2 aku mcm tu.. kalo diikutkan.. aku rse aku lgi byk kecewe dri die .. tp aku x pnh nk maki die truk2 sbb aku hormat die as bf aku..sbb aku syg die.. tp kli ni aku xtaw npe ... bnd ni jd lgi .. even slh aku pun tp aku x melayan.. dorg yg pggl aku 'syg'... bkn aku yg pggil .. niat aku cuma nk berkwan... aku nk jd universal.. kwn ng sune org ... tp ada yg slh aggp .. aku sedar dri aku cm mne.. x sempurna n cm pmpn yg lain.. tp niat aku baik tuk kwn ng sume org ... hmm.. knp masih pk aku yg dlu?? aku yg dlu da xda.. da 'mati' skrg ni aku da lain... hmmm... aku sgt3 syg ng hubungan aku   die.. tp kalo die btul2 meant it.. aku redha je lah.. aku da x larat nk gado2 lgi.. da la aku ngah rsu stu bnd.. hmm.. bler aku trus trang mmg skit hti.. tp tu yg die prlu taw.. aku tawar hti ng prangai die.. tp aku masih syg die.. aku mmg x ske laki panas baran.. tp bler ng die aku rse kdg2 aku bole kawal panas baran die.. hmm..  aku da x larat nk ngs lgi.. mata aku pun da pdih.. sllu time cm ni aku lapa.. tp hri ni xda slere plak.. hmm.. slma ni aku byk sbr ng org .. tp bler aku wat slh on the sport org akn slh kn aku 100%.. mmg kejam sgt2.. aku nk 'HANIM" yg dlu.. yg x reti nk bls kejahatan org lain.. yg pndiam... yg pnyabar... tp skrg tu sume da lain.. aku da jd keras hti ... pendendam.. hmm. aku xnk dri aku yg cm ni... bler aku prlu kan some1 mst xda sape2 ng aku.. snce dlu lgi.. tp bler dorg prlu kn aku2 always ada ng dorg ... hmmm ... ape lg aku nk wat?? bkn aku xnk pujuk die td.. tp aku taw prangai die mcm mne.. nnt mst die snyap je..or mybe dia akn bdmood.. so aku rse better masing2 snyap.. tu jln yg terbaik.. tp knp die x phm tu sume..sume nk slh kn aku.. pnh die pk knp aku cm tu?? die sllu xda tuk aku... kdg2 aku pk die cm pnting kn dri die.. tp bler pk blik.. mst ada abb npe die cm tu... hmm... aku rse serik tuk cpl lgi... hmm.. aku da x pcye sape2 lgi.. thnx so much sbb da ttp kan pintu hti ni.. thnx sgt2...

Wednesday, August 24, 2011

LELAKI.... PEREMPUAN... ??

ASSALAMUALAIKUM... PEOPLES!! =)

   24/8/2011 ... ?? y erk ng diz date?? hmm.. date yg agk m'bingungkan aku sbnrnyer.. aku xtaw yg die btul2 nk break or die mara je kt aku.. hm mm...  aku msg pun die x rply .. kol mmg x la kan kalo die nk angkt.. aku nk terang kan cm mne pun xtaw lah.. tjuk aku kali ni 'LELAKI... PEREMPUAN..' mksd aku kt sni. lelaki aku susah nk kwn .. perempuan pun apetah lgi kan..
  LELAKI... akk snior bilik aku pun ada prob ng bf dorg ... smlm aku ng dorg cter prob masing2.. hmm.. klaka sgt2.. cam x pcyer je yg lelaki ni sggup wat cm2 bler da syg kt pmpn n smpi sggp menipu... hahaha.... kteorg mmg senasib lah.. hahah.. da sekepale.. den masalah pun same je.. haha... smpi masing2 da TAWAR HATI.. cewah. x bole blah ayt .. aku bkn nk buruk2 kn bf aku .. tp kdg2 x masuk akal die mara aku msg kwn aku.. hbs tu aku x prlu ada kwn ke?? kalo aku da lame x msg kwn aku mmg la tnyer kabar dorg ... xkn aku nk tnyer awek or pakwe dieorg sehat ke x??? gler ape.. x phm btul aku .. nnt bler msg pmpn pk aku melayan LESBIAN.. hyee.... cm mne aku nk wat agy.. cube gtw aku... aku x mara kalo k tgur aku.. aku da ckp byk kli da... tp melampau sgt2 kalo "ko" ckp kt aku K****... B****... perrgghhh.. mmg aagk mnyirap gak r mlm tu .. hmm nk ngs pun x bole da... hati aku da keras,.. da xda air mata da nk ngs.. hmm.. aku taw aku penah  KURG AJA  ng ko tp ada ke smpi aku mencarut... mmg sala lah kalo ko smpi ckp kt aku cm tu .. cries aku ckp aku x hormat laki cm tu .... aku taw ko panas baran.. tp agk2 lah nk maki pmpn pun... cm ni ko kata ko syg aku... nk mara2 aku x ksah tp kLO sampai ko ckp cm tu ng aku pas ni sorii lah... ko x knl aku cm mner.. stakat bru 8 9 bulan ko knl aku ..ko xtaw lg aku cm mne.. mmg aku pnyabar.. tp sbr aku ada had gak.. aku seda aku pun ada slh ng ko .. tp aku x pnh nk ungkit sume tu... agk nyer mmg nsb aku kot ada cpl yg jns m'ungkit... pantang btul aku org cm tu... n aku pnah pesan byk kli .. kalo ko nk gado ng fine ... aku phm n taw knp tp jgn sebut B.R.E.A.K .. aku mmg pantang sgt2 .. sbb ko nk taw knp???? bler sllu sebut sal break aku akn jd x yakin ng org yg cpl ng aku tu n aku akn rse bosan .!!! bler aku da bosan aku akn mula wat prangai lame n time tu jgn nk salah kan aku OKAY??!!! cries aku bosan taw x.... skrg ni aku rse cm aku da sngle ... da xdA BF lg da..hmm.. tp aku x pnh nk salah kn ko.. tp kalo da tu keputusan ko .. xpe lah.. n aku pnh nekad... pas aku break ng ko aku xnk ada cpl lg.. n act aku nekad cm ni da lame da... since aku break ng ex aku yg b4 ni lgi.. tp disbbkn ko pndi amik hti aku b4 cpl.. n sllu wat aku hepy.. aku trme ko seadanye.. tp ni aku dpt kan.. ko x phm aku lngsng... its okay.. aku xkn kcu ko lg.. bye... n aku akn igt ko as my best bf 4eva..

Saturday, August 20, 2011

KESABARAN ....

ASSALAMUALAIKUM PEOPLES!!

today suppose hri yg pling relax bg aku... tp disbb kan ada on9 assgment so kne la wat...bdk klas aku ada yg hntr tp aku still ngah buat lgi.. hihihi... xda idea ni nk ckp pe... cm klaka je hahaha.. da bpe hri asyik tdo lmbt je.. pale ni pun da sllu skit da ni ... datz y la aku nyer tajuk cter pun "KESABARAN' hihi.. =)
pling cdey kereta my mom hilang!!1 OMG!!! shit.. sape yg amik kete tu ... da nk dkt raya ni bole plak kete  hlng.. btul2 dugaan ni.. hmmm.. xtaw lah nk ckp ape lgi ... tp nk wat cm ner.. aku da cri tp x dpt dikesan.. n my cousin pun da mtk tlg mmbe die cri kn mne la taw kan kot2 dpt ... hmm ... skit pale da ni .. ada je hal yg jd ... den hri jmaat hri tu aku da okay da ng b .. hehehe.. =) sng ckit hti ni .. xda da pape masalah ng die.. hope xkn ada masalah lgi smpi lah raya nnt.. btw OMG!! another 2weeks je ..x smpi kott.. pape jela kan.. nk raya dah.. xtaw la kali ni aku dpt bju ape haha.. sng je hdup tggu org bg je bju haha.. semlm da dpt 1 bju bru .. price RM150.. mahal kan?? HUSH PUPPIES  lg tu.. haha.. ni aku ngah nk smpn duit ni nk bli kan cousin aku present... aaiiiiyaa...nk beli ape erk kt  die.. hmm... nnt la pk.. hiihi.. ok ar.. aku ada kje nk wat i... ni je dlu tuk hri ni .. btw ni bju bru tu ..

nice kan baju ni?baru nmpk mature...=)

oklah... buhbye.. salam.. ( sori lah bckground bersepah haha..stndrd la kan bilik laki..adik aku nyer bilik)

Monday, August 15, 2011

BIL!!! MMG X LA....

BIL!!!! aku pling x ske dgr bnd ni... makin hari makin menyakitkan hti aku.. haha... sngal kan .. pdahal bnd kecik je.. hmm.. AMAT2 MKN DALAM sebut je title tu.. hmm aku xtaw la knp bil aku tggi sgt.. pdahal aku x sllu gne ph.. hmm. btul2 dugaan kan.. ada je yg x kne kn.. hyee... geram btul aku la.. ngah lending baik punyerr ats katil tetibe bnyi ph..bler jwb "syg msg sape lg?? kol jntn mne?? asal tggi sgt bil ph?? bru 1hri da 13hggit.....bla..bla...bla..." mau nyer aku x skit hti.. agk2 la derr..xksah kalo nk tgur tp biar la baik skit... aku ni sape ntah bg die... hmm.. taw lah ""special"" bg aku tp jgn lah kasar sgt smpi cm tu .. taw la tndion... igt aku x tnsion ke... hmm.. pdahal aku da try da x gne ph tu ... hmmm... aku mne ada msg sape2.. pantang aku kalo org nk tgur tp cara salah... n tngking2.. mmg angin aku... ni tgh skit hti la ni... elok2 da nk tdo .. trus bgn n wat blog ni.. esk klas 8.30pg... mmg aku x leh nk fokus lgi lah.. hmm.. ckp la elok2 aku bole consider lgi... "FED UP" aku la asyik gado je.. hmm..   jgn slh kan aku kalo pas ni aku da x cntct sgt or x bg pape msg pun dlm stu hri tu... hmmm.. pling aku anti bler tduh aku gayut ng jntn lain... den bler aku ckp blik xnk ngaku .. FINE la.. aku je slh kan... ntah JANTAN mne plak yg aku cntct aku pun xtaw lah... PANAS nyer  hti ni mlm ni.. hmmm.. trus xleh tdo ni ..cm ner??? lu nk tggung ke derr??? perrgghhh... aku xske btul la nk mara2 ni.. nnt aku jd kuang aja.. hyyee... da 8bulan pun still x phm aku cm mner.. aku gak nk kne phm die.. prangai die... ni lah kalo da nme nyer "LELAKI".. sume nyer slh die xnk ngaku .... ni la sbb npe aku kurg pcyer kt laki... hyeee.... den stu hal lgi .. bler gado perlu ke nk sebut "BOSAN AKU LA NG KO NI.... BOSAN LA CM NI....BOSAN.... BOSAN... BOSAN....." igt aku x rimas ke cm ni ???? pk lah if ko sllu sebut bnd tu ,, nnt aku akn bosan taw x??? skrg ni aku jz sbr je.. ko nk maki aku ke ape ke.. aku still sbr cm hri tu... kalo da btul2 bosan ng aku FINE!!!... trus terang je... jz go n  find some1 yg xbuat ko bosan! skrg ni aku btul2 mara taw x??!!!! terpulng lah nk ckp ape pun pas ni.... IN WARN U!!! hmmm... aku da xtahan lgi nk simpan2 kt dlm hti ni ... aku skit pun sbb ko ... hmm... da la malas aku nk bkk cter.. hmm.. bye!! aku btul2 xda mood skrg ni..!! =/

Friday, August 5, 2011

KEPENATAN...

SALAM....peOple... hari ini da hari ke-6 pose dlm bulan ramadhan.. x sngka da masuk bulan ramadhan kan.. kejap je.. den ada lg 23 hri tuk raya.. hahaha... blom ape2 lg da pk raya.. hahaha.... hmmmm... smlm aku blik umah... hmm.. heaven sgt2.. x perlu nk tgk org2 yg x ikhlas tgur aku.. n aku pun x perlu nk pura2 ok sgt kan... hye.... tenang je pas sahur td.. solat sbuh den ngaji... hmmm.... rse bahagia sgt.. =) beberapa hari yg lpas aku bz sgt smpi x ckup tdo n migrain.. tp aku jz wat hal aku sndri .. hihi ... best gak wat xtaw ni ... lyn dri sndri je hihi.. aku ada bnd nk cter tp xtaw la kalo ada sape2 trse... tp ni xda kaitan ng org2 yg aku x ske pun...jz pasal kwn baik aku sndri... tu je.. aku xtaw nk ckp cm ner... cian aku tgk die... pasal org lain die n bf die gado... aku mls nk cmpur hal dorg.. n aku jz nk ckp tuk bf die.. pk lah sal awek sndri dlu b4 pk kan hal yg lain... n org2 yg x septt nyer tu jgn la jd btu api sgt... hal umah tgge org jgn lah kcu..ape lah.... ni asyik kcu org tu je..smpi bler nyer dorg nk berbaik... sngal jugk org2 cm ni kdg2... NEXT story... hihihi... aku rnd la kt kenkwan aku... da lame rse nyer aku x jmpe dorg... miss sgt2 time lpak ng dorg...lgi2 time rehat mse kje dulu... hahaha... sllu kne bahan... hmmm.. den kwn2 skola mse hoki.... mmbe2 lame kt gmbk tu... kn best kalo sume dpt jmpe blik ... wat reunion besar2 pnyer hahaha... mmg x lah kan.. byk btul duit aku.. hahaha.. tp aku rse cm x sbr nk raya sbb dak2 kje lame aku plan nk raya kt umah aku.. mst meriah cm thun lpas.. lgi2 kalo ada abg mat.. hahaha... gler la dorg ni ... bler ckp sal kwn aku terigt plak kt budak bata.. hahaha... ape da jd la ng budak tu... sngal btul.. lgi2 apek hahaha.. klaka btul apek tu ... dorg la kwn2 aku yg pling best yg pnh aku jmpe.... mmg seronok sgt ng dorg.. hepy sgt2...x pnh ada masakah bler ng dorg... mmg fun sgt2.... da mcm adik beradik da... hihihi... "WEI RINDU KORG!!!" AND 1 group lg izhar,apiz n irfan... dorg ni pun kwn aku yg pling klaka n sporting... mmg seronok lpak ng dorg..aku akn gelak sepanjang mse n x pnh bosan ng lawak2 dorg... ape lah yg dorg wat skrg kan... pling klaka izhar.. budak pling sempoi yg pnh aku tgk la.. gy KLCC pki suar skola n t-shirt pki selipar... haahahahahha... ng perut "PJK" die.. hahahaha... klaka seyh... memg x kering gusi la kalo lpak ng die .. ada je idea nk kne kan aku or wat klaka... mmbe2 aku plng gmpk dorg lah... dorg sgt2 lah jge prasaan org....n jnis yg straight to da point xda nk cover2... seronok sgt... aku igt lgi time pegi KLCC ng dorg.. izhar slumber je gy jln2 kt taman den lari2 dlm hujan.. hahahaha.. bodoh gler... pdahal time tu bole je lari masuk dalam KLCC tu .. hahaha... bgong la die tu... muka x berslah je pas tu .. hahaha.. kwn2 aku rmi yg laki.. pmpn 4 org je yg baik ng aku.. ahahaha.. untung aku rmi abg2.. hahaha.. tp sume x gne hahahaha... bler trigt kt dorg aku rse cm nk ngs je... hmm.. sbb dorg x pnh wat aku ngs.. n dorg la kwn yg plig memahami.... aku hepy je bler ng dorg... hope bole jmpe dorg lgi .... mne taw bole gy jogging lg same2 hahahahah..... sngal je.... ada skli tu gy jogging blik kul 12 tgh hri .. hahaha.. amik ko blik umah kne mara.. hahaha.. gler btul kteorg ni .. mase zaman skola aku mmg nakal... hhahaha.. tp skrg da bole pk elok2.. hahaha... ok lah nnt aku smbung cter lg sal kwn2 aku yg ni .. hahaha.... skit prut da ni glak.. sbb igt kt dorg.. haha.. k lah aku nk tdo jap.. pnt la ... td dpt tdo 4jam je... Assalamualaikum... slmt berpose okay..!!!

Tuesday, July 26, 2011

sunyi sepi....

salam....
hri ni first day in my day.. ph aku x bunyi.. mksd aku.. lngsng xda msg or kol dri die... cries aku ckp.. aku rnd kt die... hri ni hri plg over aku on9.. semata2 nk tgk die on9 ke x.. tp bler die on9 die x tego aku pun... hmmm. aku tggu die kol aku... even msg pun aku tggu.. mmg aku ckp jgn cntct aku sume.. tp act aku nk die cntct aku... hmm.. cdy je hri ni... sape yg bce wall aku kt fb mst tnyer aku knp.. n mst dorg tnye aku ok ke x... sbb aku nmpk hepy..tp aCT tuhan je taw ape yg aku rse.. hmmm.. aku xtaw knp di marah sgt kt aku... slh ke aku mdg kwn aku?? fine kalo die xske.. aku x msg da sape2.. hmm. stiap kali ph aku bnyi. aku berharap die akn bg msg. tp xpun.. tu sume msg2 dak klas aku... hmm.. arrrggghhhhh.. rse cm nk ngs je skrg ni .. esk aku ada kuiz...khmis pun aku ada kuiz.. den jmaat kne hntr due assgment... den isnin ada kuiz lgi.. hmmm..tp aku x leh nk concentrate pun... jam da 8.30mlm... datz mean aku da kne stdy.. tp aku xbole nk stdy... kalo die ada sebelah aku.. aku nk hug die kuat2... hmm.. cries aku rindduuuu sgt kt die... hmm... smpi hti die kn... sape kata aku x syg die... ske hti die je ckp aku mcm2... b4 ni die x cm tu pun.. die da ada org lain ke?? hmm...I NEED HIM!! ok lah.. out dlu.. buhbye..

Monday, July 25, 2011

TERGURIS HATI AKU..

hey allz!!
hari ni jam 11.20pm, 25 julai 2011, aku btul2 trse hati n agk cdey..mara pun yerrr... huh.. aku xtaw lah nk pujuk cm mne lgi.. aku admit slh aku sbb msg kwn aku.. tp setakat kwn je pun..hmm.. die msg kwn die tnyer hal kje org tu sume .. xpe plak.. ye aku jeles even die msg cm tu je pun.. tp same la mcm aku.. aku jz tnyer bnd tu je.. ape la besa sgt slh aku kan?? smpi die mtk num acc aku.. die btl2 nk break ke?? hmmmm... die taw x yg aku syg sgt kt die. aku msg kwn aku bukan lebih2 pun.. knp la ng die ni... da la aku rnd sgt kt die.. aku x pnh excited pun nk msg ng sape2.. hmmm.. aduhaiii.. aku nk jwb kuiz hri rbu pg.. tp ni yg jd.. aku xtaw lah aku leh wat kuiz ke x.. hmmm.... time ni aku btul2 perlu kan die.. I NEED HIM!!! tp ape aku dpt.. aku byk trse hti ng die tp aku diam.. aku xnk ckp pun kalo aku mara or pape pun kt die.. even die taw aku mara ke ape ke.. tp aku nk jugk wat die hepy.. ape je yg aku wat... lain la kalo die da ada org lain..  ye die wat aku cm ni .. hmm.. knp la org yg aku syg tggl kan aku.. aku xpnh dpt bf yg baik n penyayang cm die.. hmm.. bln 8 ni da masuk 8month kteorg cpl.. tp die btul2 meant it to break ng aku... ape lg ptt aku wat.. hmm.. if msg die xkn rply... kol lg lah die xnk angkt... hmm.. bler tgk bear yg die bg tu aku rse cm nk ngs.. tp aku xnk ngs.. nnt dak bilik aku tnyer npe.. biar lah aku cdey sorg2... its okay.. aku akn igt ayt die smpi bler2.. n aku xkn delete msg yg die bg kt aku... plinh aku cdey die ckp "aku da xnk knl ko lg" its okay... aku taw sape dri aku... jz pmpn yg low taste.. bkn taste ko kan.. hmm.. ntah la.. bler die strt ego aku rse cm nk mara je.. n aku akn jd kurg aja.. tp bler aku diam .... ni la yg aku xnk.. bler aku da syg sgt kt org ni plak jd..hmm...MISS U SO MUCH SYG!!!!! hmm.. dri ngah wat kje lngsng x bole nk focus da... sweet je time ni ...


tp skrg... peerrrgghhhhhhh... sentap siioootttttt!!! hmm.. miss this moment!!! .... ntah la xtaw nk ckp ape lgi.. hope die hepy ng ape yg die wat skrg... aku xnk slh kan die... biar lah bnd ni aku ng die je taw npe... hmm... xpe lah.. pas ni aku xnk harap ape2 lgi kalo cpl ng org lain.. n aku rse mmg xda cpl da pas ni... hmmm.. ape yg kteorg wat b4 ni same2.. hope akn jd moment yg pling indah bg aku .. even prangai die x cm laik lain but aku hepy cpl ng die... thkn a lot b... thnk coz love me every second, every day n every time... LOVE U SO MUCHH SYG!! n aku harap ape yg jd ni xkn ada sape2 yg 'seronok' bg pihak lain... kalo korg rse seronok.. esk luse bnd yg same gak akn jd kt korg... k.. la buhbye.. aku xda mood nk wat pape lg... kalo die btul2 nk break.. xpe la mybe aku bkn jodoh die.. hmmm.. yg pnting aku nk die taw die bf yg pling great yg pnh aku dpt... chiiooww.. huh.. susah hti btull skrg ni.. da lah skit hti je lah...better m*** dri hidup yg mcm ni... hmm.. worse nite today!!

Tuesday, July 19, 2011

HOLIDAY!!! =)

assalamualaikum....
hye korg.. mggu ni aku cuti..midterm break... seronok sgt3!!! trse HEAVEN gler dri duduk kt kolej ng masalah2 yg mcm budak kecik tu,...daaa... ahakz... so smlm aku da siap stu assgment... den hri ni aku tggl nk wat note je tuk 2 subjek.. den relax2 jap... even bosan mcm mne pun kt umah ni tp yg best nyer xda la aku nk kne tgk muka2 yg wat aku skt hti... hihi. btw mlm jmaat hri tu klas aku ada wat jamuan tuk miss kteorg coz die da nk pndh ke sarawak.. cdey jugak lah.. sem ni rmi yg nk pndh.. cdey2... mybe sorg dak classmate aku pun akn pindah.. xtaw la mcm mne nnt klas aku... lect da due org pindah yg ajar klas aku.. mybe lg sorg akn pindah gak.. xtaw la mcm ne  nnt .. ape lg nk ckp td cm2 bnd nk tulis haha..skrg da lupe... aiyaaa..short term btul aku ni .. kikiki...  btw ni pic kteorg ng miss mase mlm jmaat tu...

 

group yg pki bju hitam =)                              group yg pki bju merah.... =)

next story....
hehehe.. byk cyer ni .. haha.. pas aku blik umah hri jmaat tu ... esk nyer aku dmm.. tu la kne hujan nyer pasal... yg b taw nk membebel je dlm kete... haha.. amik trus dmm pas tu .. haha.. hri ni da kurang ckit.. nk kate da ok tu bole la.. haha.. tp btuk still x kurang agy.. tp da kuat ckit dri smlm .. xda la lemah sgt.. tu la da lame x dmm.. hihi.. plus gado plk ng die.. hmmm.. lg la tmbh truk dmm... haha. xda lah main2 je... smlm aku rnd sgt3 kt die.. even die msg n kol pun still rse rnd sgt3.. hihi... shhhooooo sweettt.. kahkahakhakah... bgong aku ni .. missss u hubby!!!!! ... x sbr nk kuar nnt tp tru pun kalo dpt kuar.. hmmm .. hope dpt .... da lame x kuar ng die... hihihi.. =) tp smlm gy mkn ng die.. hihih geram tgk die.. chomeelllll!!!! lagi2 die menari dlm kete hahahahahaha... =) klaka... kalo periang2 sgt.. tp kalo da mara aduhai.. skit tlnge ni ... kuat membebel rupanyer... hahahaha.. kalah mak nyer wawawawa.... tp klaka la kalo die mara act... nk gelak pun ada ..tp nnt kne trik tlnge lgi.... skit taw x.... isshhh geram2!!...hahaha.... rse nyer ni je kot yg aku nk tulis xda pape da kot,... ok lah.. nk smbung main game.. haha.. ni la slh stu cara tuk aku epy ...hihhi.. hidup mst ceria wlupun ada masalh... xkre la msalah kecil or besa... jnji hepy ... cewah... k lah buhbye....

Saturday, July 9, 2011

ape punn x gne..

hye....assalamualaikum...da bpe mggu erk aku x wat blog? huhu.. rae nyer bru smmgu je kan .. byk bndaku nk cter .. tp tu lah .. tgk keadaan lah keyh. haha.. first aku hepy sgt sbb test csc aku dpt jwb.. j aku t'lpe stu point je..aklo x mst da dpt full mark..hihi... cewah berangan nk dpt full mark.. mmg x dpt la de. hahaha.. hmmm.. act aku skit hti n x brpe nk ok lah berbanding ng mggu lpas... huhu.. tp akk syg aku ckp.. wat xtaw je.. wat2 hepy je even mcm2 prob ada.. hahaha... aku bkn lah ape kan aku da biase da ng sume ni ..so pe de hal... wawawawa... aku  x ske kalo org  wat muka ng aku... xnk tego xpe.. aku x ksah... aku xheran pun... lntak lah.. tp jgn  la wat muka... aku x ske org yg pk dri die baik sgt2... sume die wat btul..x bole kne tgor.. ape aku wat sume slh.. tp kalo korg wat sume btul kan... so ape yg aku tulis kt blog aku ni sume ape yg aku rse... so lntk la ape aku nk wat pun... hye.. menyirap kot. ada je prob.... sume org kt dunie ni x perfect okay... kter x yahla ng bge dri sgt... ape yg kter ada skrg ni x lame pun.. stu hri nnt ALLAH akn trik blik... aku bler da strt bnci org aku x kre la tu kwn or bf aku.. pdli ape.. ko da wat taik kt aku...mmg x lah... hmmm...  knp lah kan bnd nijd tuk kli yg kedua... masuk thun ni da due org aku bnci... fuuhhh!!! pnt sbnrnyer nk bnci2 org ni... so better bnci dri blas blik... fine... aku mtk maaf la kyh if ada yg trse or pape je lah.. xkre la sape2 pun...bg aku hlang sorg kwn x semestinya yg lain pun hlng.. rmi lg kwn aku yg ok n lg better dri korg ... dieorg lah bru btul2 family aku.. n aku xyah lah nk sbut nme dorg kn.. even dorg ada ckp2 blkng aku..at least dorg jujo n brani face to face... so aku leh trme kalo mcm tu... rnd nyer lah kt korg ...=( huh... ape lg nk ckp... hm rse nyer zda pape pun.. x ksah la kal pas ni nk ckp apepun.. ape2 yg kter wat mst akn ada org yg trse so better b careful.. x semesti yer kter je btul...even org yg mencuri punxnk ngaku die yg curi.. ni kan org baik nk ngaku die baik?? mmg x lah... aku x dndam ng sape2 ... jz x ske je org yg terlebih poyo ni.. ckporg mcm2.tp dri sndri pun wat gak.. he.. dunie2.. same je sume xda beza pape pun... k lah chiow... choooppp!! Lastly kalo ada yg trse bce ni aku xnk pk pape.. terpulg lah k.. asyik aku je nk kne jge hti korg mlampau lah.. korg ckit pun x pnh pk ape aku rse... huh.. SENGAL!!!

Sunday, July 3, 2011

sg.Buluh - Lumut - Pantai Remis - Sg.buluh =)

aittt... byk kn destination ??? huhu... act hri ni 1hri aku kuar ng family aku termasuk lah my b... die pun ikut gy LUmut, Perak... ayh yg ajak die.. sptt nyer nk gy stu family je tp abg xda.. bz dgn gf kesygn die.. so ajak la syafik ... tp seronok jugk.. hihi..da cm family da.. ayh n umi pun okay je ng die... kuar kul 6pg td... den smpi sane dlm kul 10.30am trus gy breakfast dlu... pastu kteorg gy hotel... umi gy office kt sane... b tdo je kje die.. hahaha.. ayh pun tdo gak.. aku sorg2 lyn tv.. haha.. adik2 aku xyah ckp lah.. dorg gy swim kt bwh.. huhu.. seronok sgt2.. nk masukkn pic tp aku x upload lgi.. mls plak nk mencari cabel usb.. huhu.. xpe lah tgk kt fb je lah nnt keyh... btw mase mkn kt pangkor...kt jeti tu ok lah... den borong sotong kering . hahaha.... umi beli.. b pun beli gak tuk mak n ayh die.. den pas zhor kteorg gerak blik kl blik.. den snggah kt pantai remis,klang gy dinner.,. under aKU n b.. kteorg blnje umi n ayh n adik2... sedap dpt mkn kerang bakar... ok lah.. puas hti lah mkn.. dri mkn kt food court yg gler tu.. pergghhh.. hahah.. =) rse bahagia bler umi n ayh dpt trme die.. yela sllu bwk kwn pmpn je.. tetbe skrg bwk bf.. huhu.. untung lah kan ada family sporting cm ni .. syg umi n ayh sgt3.. =) ok lah aku pun da pnt sebenarnyer... letih sgt2... smlm tgk movie... ri ni kuar gy perak.. esk ada klas lak pg.. ayoyai!! xtaw la dpt gy klas ke tak esk ... kikiki.. ntah2 MC hahaah... terbaik!!! ok lah nite.. hepy sgt... =)

Saturday, July 2, 2011

memang x bole blah...

 

sdap kan nmpk mknan tu???? korg rase2 berapa hg mknan tu??? hahahah... cekik drah kot mkn kt food court tu..lauk cm ni je da nk dkt RM 30. pcyer x?? tu pn termasuk air sume ... gler btul lah... kalo kt kolej aku bole dpt RM3.50 je... nk bising2 pun x bole time tu.. so mkn je lah..nsib baik lah sdap.. tp mmg x bole lah ... menyirap je bf aku .. hahaha... aku mls nk bising2 so mkn je lah... food court ni kat ts.. so spe yg gy ts xyah lah mkn nsi ... mkn lah bnd lain huhu...  btw aku da tuka ph.. hihihi... skrg aku gne c6 nokia... seronok ... b pun tuka ph yg same... lgi2 ph tu slide .. mmg aku ske ph slide2 ni ... hihi...  due ph kteorg dpt RM 1430.. ok x?? huhu... tp bg aku ok lah.. sbb puas hti bli gne duit sndri.. trase nikmat tu cm ner  kikiiki... aku ada byk bnd nk cter tp x bole lah kt cni.. sbb ada follower rmi.. nnt kang salah ckp hbs.. hahaha.... btw semalam aku gy tgk movie "transformer" seronok beb.... nnt nk tgk "harry potter" bru kuar plak.. hihi.. hri aku tgk movie lgi .. tp cter ":sekali lagi" .. ni pun best gak.. bole tahan.. cdey kot.. aku smpi ngs la tgk cter ni .. hihihi.. tp sweet je tgk mia.. comel... =) tp tu lah hri ni aku rse pnt sgtt2... mybe sbb x cukup tdo kot.. mklum lah.. smlm blik kul 2.30pgi... den hri ni kul 12.30 tgh hri da kuar blik.. kul 8mlm bru smpi umah.. den esk pgi dlm kul 6am da gerak gy Lumut... ayoyai.. nsib baik xda test or kuiz... memg pnt la mggu ni.. da la kt hostel tdo lmbt.. kt umah xda can plak nk bgn lmbt.. huhu.. =) ok lah aku tdo dlu... jap agy kul 5pg da bgn... hihi.. k bye2.. love u all...=) mwahxxxx.. 

 

btw ni lah keadaan di "times square" ... tu lah.. mula2 je x rmi.. pas tu amik ko.. hahaha...  tu la bf aku terkejut la sgt kn knon2 nyer xda org kuar gy kl.. alahai.. poyo la kalo xda org gy kl. mmg x lah.. kiamat dunie kalo mcm tu .. hihi.. k lah bye..
  

Sunday, June 26, 2011

HANYA INGIN KAU TAHU...




HANYA INGIN KAU TAHU ....

KU TLAH MILIKI...RASA INDAHNYA PERIT KU 
RASA HANCURNYA HARAP KU KAU LEPAS CINTAKU
RASAKAN ABADI SEKALIPUN KAU MENGERTI..
SEKALIPUN KAU FAHAMI KU FIKIR KU SALAH MENGERTIMU..

OHHH...AKU HANYA INGIN KAU TAHU 
BESARNYA CINTAKU TINGGINYA HAYAT KU BERSAMAMU
TUK LALUI WAKTU YANG TERSEKSA KINI DI SETIAP HARIKU
DI SAAT AKHIR NAFAS HIDUPKU....

OHHHHH....OHHHH...WALAUPUN SEMUA HANYA ADA DALAM MIMPI KU
HANYA ADA DALAM ANGANKU.. KU LEWAT DI SITU 
RASAKAN ABADI SEKALIPUN KAU MENGERTI
SEKALIPUN KAU FAHAMI KU FIKIR KU SALAH MENGERTI MU...

.... helo2... korg huhu.. mst korg terkejut kan tetbe je aku jiwang hahaha... act ni lgu fav aku.. aku ske dgr lgu ni .. best.. n byk mkne tersendri.. kiki... smlm aku kuar n b.. gy the curve... tgk movie... best sgt cter X-Men FIrst Class... mmg aku ikut sume part dri part one cter tu smpi lah yg skrg ni... hihii... mmg agk skit hti jugak lah bler "Erik" tetbe jd jahat kan.. iissshhh.. cian kt prof tu. tp prof tu mmg hnsem .. hihihi.. =) motif aku tulis lgu ni.... act xda pape mkne sje je .... jgn la pk lain plak.. aku ngah nk cri lgu tuk letak kt vdeo aku... tp xda lgu lg... sbb ni vdeo hepy.. huhu.. tp ada cter klaka hahaha... mse otw nk blik umah tu aku nk "pee" hahah.mmg x tahan sgt.... pas tu die dok kcu2 aku.. mmg x la... kne mara ng aku .. hahaha... pas tu trus diam je smpi kt umah.. hahaa.. da pujuk pun wat xtaw.. jual mhal lgi .. ahh.. aku bkn taw sgt nk pujuk2 ni hahah.. mmg aku biarkan je lah hahaha.. jahat kan aku??? hahahaha... cian b.. tu lah lain jgn usik kalo aku ngah "emergency" hahaha... mggu dpn da msuk bln tujuh... hmm... cpt nyer... so datz mean aku da 7month ng die pd (5.7.2011) huhu.. seronok... slalu gado2.. tp da nk 7bulan.. hmm x sngke... hihi..padahal rse cm bru je cpl haha...hope b seronok cpl ng syg ... so syg nk b taw... yg syg cyg sgt4 kt b... hope kter akn always same2...smpi akhir hayat... AMIN... =)  kalo bole syg nk gtw sume org yg kte mmg ditakdirkan bersama.. cewah.. ppoyo plak aku ni ... hahaha... gelabah je.. k lah ada assgmnt nk wat ni..esk nk hntr.. bole plak buat blog dlu .. hahah...buhbye!! 

we love each other!!! mwahhhxxx =)

Sunday, June 19, 2011

19.6.2011.. tarikh plg pntng...

hai..... hri ni aku rse hepy sgt2,,,, =) b pun nmpk hepy gak hri ni .. die snyum je td... so sweet!!!! hahaha...  btw hri ni ada knduri kt umah die... knduri cukur jmbul ank buah die... dlm kul 3.20pm aku smpi kt umah die... mmg lah x jauh kan dri umah aku tp rse cm jauh je hahahahaha.... tp aku segan sbnr nyer nk gy umah die enen da pnh pegi without my family .. tp hri ni rse lain sgt ... hmmm.. berbunga2 hti ni haha.. =) parents aku da jmpe ng parents die... hmmm.. seronok sgt coz umi n ayh da knl ng dorg... kebetulan bju ayh aku same ng bju ayh die hri ni .. hahahah.... hmm.. cries lega sgt ble family aku da knl ayh n mak die.. umi pun ok ng mak die.. ayh lg lah nmpk ok... hmmm.. hope kteorg kekal smpi bler2... hmmm.. die pun td nmpk klaka.. hahah.. sbb yer jd cm x tntu arah... die nk lpak kt meja yg aku duduk tp ada kje nk kne wat.. hahaha... b2... really miss u... love u syg... hye... cam2 kerenah.. haha.. die pun nmpk cam da ok ng umi n ayh.. da bole ngam... so xda masalah la kot... hihi. =) senyum je die dlm kete td.. hahaha... i wont leave you k syg!!!! only u in my heart!!! im promise i wont fine any else!!!! coz im only have u as my bf...as my future husband!!! =) pling seronok when he kiss my "dahi' hahaha.. lpe plak dahi dlm b.i ape hahaha.. rse cm die btul2 syg kt aku!!! hihi.. trase d'sygi sgt2... hai... tggu mase je.... hehe.. da ckup mase bole lah wat knduri aku plak ... hahahaha.... cm2 la aku ni ... ni lgi stu hal.. elok2 aku ngah hepy.. ada je num yg knon2 nyer slh num kol aku... aduh!!! pdahal num yg aku gne skrg aku bru je beli last sem... myampah btul aku asyik2 "mirza" ada??? huh wtf lah wei...!!! aku pun xtaw lah sape budak tu... amik ko kne ng aku .. ada hti nk ngorat aku...eeerrrrrr... mmg x lyn lah kan.. im already taken by mohd syafik okay!!!! amik aku t'ckp aku da kawin.. hahahaha.. pdn mke.. da taw slh num lgi nk tnyer.. bgong nyer org... btw aku bkn nk cter yg mara2 or cdey k..tp aku nk cter bnd yg hepy je skrg... kikiki.. syukur sgt2 coz da xda org "gler" kcu hdup aku n my hubby... trse bahagia  jap .. hahaha... hope smpi bler2 xkn ada gguan cm tu lgi... ok lah .... rse nyer sume da cter.. so da xda pape lg kot.. hihi.. nite!! syg.. syg kt b sgt3!!! miss u already... =) take care.. u work hard..im stdy hard k syg... mmmmmmmwwwwwwwwaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhxxxxxxxxxxxx =)

Thursday, June 16, 2011

topic??? ... ... ... ...

hey.... hri ni xda pape yg best tp aku jz nk share something kt cni.. ptg td tgk nora elena.. OMG!!! sgt2 sweet.... aku rse cm aku je yg di sygi oleh ..... hahahaha..jgn mara yer b... but the story was really great!!! mmg sgt3 best!!! seronok kalo dpt bakal husband yg really careing...lovely...patient.. wow.... hope my hubby have one of the term datz i mention... btw ... sape yg tgk cyer tu mst rse cm geram kn tgk aaron aziz yg sweet tu.. haha... nsib baik my hubby ni sporting .. cool "kdg2" lah.. haha... but what ever it is.. i love him soooo much!!! eventhough last nite ada gado ckit.. but now im feel release coz he know wat im argue bout it... then 4 my b.. really2 sori bout last nite... i know dat i being so cruel to u.. "cruel"??? haha.. kejam nyer aku ... haha.. xda lah... jz nk ckp sori lah tuk sume tu... xkn tegur pape lgi... n hope everything will be fine after this/// cop3!!! cm annoying la plak nk speaking2 ni hahaha... =) but xksah lah kan... my lecturer said: its okay if nk speaking even terabur or rojak..bcoz kte blaja" so im trying rite now...hmmmm... so mybe pas ni im not be "hanim" yg skrg n im try to be "hanim" yg bru... means... i will take care of my hubby n my frenz feeling... i will not being selfish again..n will try to be the best among the best.. cewah da mcm nk ape je hahaa... but im try ... coz  im know dat some people do not like n try to be hypokrit with me!!.. i hate hipokrit people...do not know how to say that im really love my bf n my frenz!!!! im nothing without all of you... n criesly im hepy being apart of ur life... im really miss my old frenz at cbn...hmmm..really miss that time.. miss my best frenz...milah, atika, nad,mumu,mizah,dada,n lala... hihihi.... rse cm nk wat reunion je utk kteorg sje... =) hmmmm... btw...x sabar nk tgk movie esok!!! miss my hubby already!!! i hate you hubby..
hahhhahahha.. boncit boncit boncit boncit hahaahahh =) ok lah..xda story da.... kalo ada pape nnt im roger.... huhhu..  THE END-

Wednesday, June 15, 2011

annoying sgt2!!

mggu ni aku rase cm annoying sgt2 bler tgk someone ni.. xtaw la npe skit hti sgt tgk die... myampah sgt2!!! x perlu lah nk ckp sape kan.... kahkahkah..  tp tu lah mkin hri mkin bosan plak tgk... hmmmm... aku pun xtaw la sape kwn n sape lwn... sume nyer lebh kurg jew.. kdg2 rase cm xda kwn je.. untung lah sorg2... -) btw aku da strt assgment.. kuiz bru je lpas hri ni.. kuiz record... bole lah buat sbb da hafal sume terms... kalo x hafal mmg x bole wat.. hmm hope mark aku sem ni byk yg menaik... hmm.. dalam klas skrg ni pun okay lah da bole masuk ckit2... kdg2 tu bosan gak tp wat hal sndri je lah.. tu la aku sem ni.. byk dok sorg2 .... klas pun kdg2 sorg2.. dlm bilik pun kdg2 sorg2... da lari topic da ni .. hahah.. pasal budak annoying tu... aduyai... xtaw lah nk wat ape.. terpaksa la tahan...n bersabar... huhu..'tahan nyer hanim...' n btw bout my bf... xtaw lah npe skrg cepat pk bukan2... hmmmm .... =( tnsion pun ada gak... da lah mggu lpas aku skit... hri ni pun skit gak td.. nsib baik migrain kjap je... hmmm.. nk wat note tetbe je da xda mood... hmmm... xtaw la npe rase cm moody je skrg ni... huh ..... cm ner aku nk ckp kt die... aku pun xtaw lah npe bil aku byk ... padhal aku x gne byk pun phone... hmmmm... im on diet mggu ni....  kikikiki... tp tu la tergugat gak bler tgk dorg mkn... hehehe... tp tu la tahan je la... ok lah nk smbung wat note... buhbye....

Sunday, June 5, 2011

5 jun 2011... annyversary...=)

salam korg.... ada cter baru ke .. hehe. hri ni anny aku n my b... hepy anny my hubby...love u so much!!! tp tu la.. awl2 bulan kn.. mmg x la nk kuar.. hahah..duit ngah xda.. kikiki.. mmg igt nk ajak die kuar.. tp tu lah kteorg je yg taw knp kteorg x kuar hahahaha..aku bosan sbnrnyer dok umah xtaw nk wat ape... asyik tdo je nnt gomuk plak... esk da strt klas cm biase... ha.. ckp sal klas.. huhu.. alhamdulillah klas ok je.. just aku la yg agk diam ckit sem ni.. sbb da terpisah ng kmbar aku didi n tasha.. tp dorg stu klas tu yg aku jles tu huhu... tp pape pun klas drama kteorg stu klas.. miss klas lame..!!!! tgk dorg gy klas cdey je aku hehehe... aku rnd korg !!!! ... nk mkn same2 ng korg....cries aku rnd korg sgt2 even stu kolej pun kan hahahaha..... =P bgong je.. tgk t'pose sekejap.. hahaha...gguan phone .. hahaha.. sem ni mmg subke die yaallah.. aku rsu x lpas je.. bhse arab lah.. note taking lah..filing lah.. agk susah.. cm ner aku nk trget 3 pointer cm ni..  aduyai... I-Comm ok la lg sal communication je.. ok lah sng jugk... lect aku sem ni pun bole tahan la... sume sporting2 hehe.. msuk klas je mst glak.. skit perut asyik glak je... btw aku hope sume nyer lpas cm sem lpas... n hope pointer aku naik .. AMIN.. btw lega org2 yg x munasabah tu da x kcu aku... naik bosan aku ng org2 yg slh num ni.. btw kwn2 klas aku pun skong aku hihi.. da mcm adik-beradik da kteorg ni.. dorg pun mara bler aku cter kt dorg.. hahaha... syg korg sume... ape2 cter hott nnt aku gtw lg ... hihi... ok lah out dlu.. nk main game..ANGRY BIRD.. hahaha.. game 'PIG' yg pling aku geram...susah btul nk mati binatang tu hahahaha...kne sabar main game ni hahahah.. k lah out .. buhbye.. miss u love u b... mwahhxx3x....

Saturday, May 28, 2011

lagi....lagi n lagi..... + new comers...

hype... smlm aku hntr brg kt kolej... so sume da settle.. tggl nk masuk kolej je esk mlm... jnior2 sume stakat ni ok lah.. cume aku x berupaya lg nk tgur dorg hahaha..sbb nyer dorg tu mcm ntah lah xtaw nk ckp ape..xda y ngam lg ng aku hihihi...    
btw.. aku xtaw lah sape yg x puas hti tgk aku hepy,.. kalo ''ko" nk wat ape pun wat lah aku xksah,... sbb nyer aku xksah pun.. i don care!!! aku da biase ng sume ni..mmg slah org lah kalo ko cri pasal... hmmm... nk sgt aku gado ng b kan.. so ko pk aku bodoh.. kalo "ko" bce blog aku ni pmpn or laki bodoh... or betina + jantan bgong... aku x heran lah kalo ko kcu ke ape ke... sbb nyer ko tu jles ng aku kan..sbb aku hepy ng b... btwn mmg x la kan nk gado sal ko ... mmg sial la kalo gado sal ko... aku ni x ske nk mara2 org... tp kalo org da wat aku mara.. mmg mulut aku ni jd kurg aja n biadab... aku x tkt sape kcuali stu je yg aku tkt... aku pun x phm knp ada org cm ko kt dnie ni... org hepy sala.. org gado ko ske... sllu nyer org cm ko ni x pnh rse ape tu kebahagiaan.... aku x ksah kalo ko nk cntct my bf tp beragak la taw malu lah ckit kn nk bg msg cm tu... murah btul la ko ni ... x ksah la ko tua dri asku ke ape ke... jgn harap aku nk hormat ko kalo ko wat aku cm ni taw x... n smpi bler2 aku mmg x hingin nk hormat ko... knon "alim" .. eeeuuuu...tlg lah... wat malu pmpn je ko ni .... sape yg bce blog aku ni jgn la trase k. aku jz ckp kt org yg spttnyer je... sbb org tu da cri pasal ng aku..aku x pnh ada rse bnci or dndm kt org.. tp bler da sllu jd mcm ni ... aku xtaw lah nk ckp ape... hmm..sesema plak.. hmmm...
sape yg kcu hdup aku..fine aku bole sbr ... tp aku harap korg akn trme apa yg korg wat ni... aku x kata aku baik.. tp setiap ape yg kter mst ada balasan nyer..., k lah aku x larat dah...rse cm nk dmm lak tetbe... k lah slmt mlm.. miss u b.. love u...

Wednesday, May 25, 2011

25.5.2011 result ..+ berdebar + excited..+ happy.. =)

hello sume... hri ni date yg amat menakutkn bg aku n jugk sume bdk2 uitm yg lain..sbb nyer hri ni result kuar.. dri mlm td aku asyik rsu je pasal result aku.. smpi tdo pun x tenang..hihih.. tepat jam 10pg aku on9..den trus tgk uitm portal...hti aku mula rse cm nk jerit... hahaa..tetbe kwn aku bg msg "hanim cm ner result???ok??lulus x??" lg lah aku rse cm...perrgghhh...nk tgk ke x result aku...hmmm...5minit pas tu aku bkk result aku...Alhamdulillah alu LULUS sume subjek ...memg aku x sngke.... wlupun x dekan tp sume lulus aku bersyukur sgt2..dgn ape yg aku trget even x dpt pun tp aku hepy sgt2 sbb xda bnd yg aku nk pk lg sal REPEAT hahaha.. finally buhbye MATHEMATIC... tp akn dtg ACCOUNT...LAW..ECO..yaallah..lg mncabr pas ni ...aku hope sgt2 aku grad ng mmbe aku pd mse n date yg same ng dorg.. aku xnk ada repeat paper lg....fuhh..lega sgt2.. even hubby aku ckp "ala 2......je " xpe..yg penting aku stdy...yg penting aku da tnjuk kt die yg aku bole lulus sume sbjek!!! huhu... hepy gler hri ni... tp cdey gak tuk kwn2 aku yg ada repeat.. xpe aku yakin korg bole wat!!! same2 kter stdy nnt... chayokk2!!!! seronok stdy ng korg..lg2 OM2E... hope sem3 ni same klas ng korg.. x sab aku nk taw dpt klas ape... huhu..4 my frenz yg dekan..congrates sgt2.... hihi...seronok sgt...huhu..ni yg semgat sgt2 nk stdy.. hihih....xpe sabo2..thun dpan ada lg 2sem ... sem yg sgt2 pnting..n utk mse depan aku... kje pun insyaallah da ada... 'KLCC" wait 4 me... huhu..bakal EXECUTIVE ..... hihihi... ok lah smbung main game... love all my frenz n my hubby!!! mwahhxxx...

Monday, May 23, 2011

rempit+burger+knyang.... hahahah

ait korg.... sori lah keyh 2 3 hri lpas aku bdmood... mne x nyer asyik gado jew ng b.. aku tnsion die pun tnsion... huhu..sweet x ??? due2 tnsion huhu... ape yg title aku mksud kn tu is wht im doing jz now.. huhu,, td aku lapa so aku ajak die gy bli burger kt dpn 7e tu.. tp mlm ni kteorg rempit hahaha.. die bwk motor... igt kn die main2 rpenyer btul.. huhu aku pun ok jew lah... yela aku bkn nyer x reti naik motor jz da lame x naik..so agk kekok lah kn.. hihi.. tp seronok.. hahaha...rnd plak kt my hubby.... huhu. miss u much cyg..!!! ape lg nk cter.. hihihi... kdg2 tu geram jew tgk muke die..kiki..comel!!...skli pndg hnsem.. due kali pndg.......hahahahhaaha..... sabo yer b...  nmpk je die tu klaka....lorat... tp bler mai tang pns baran tu.. ya allah..aku rse cm nk tampa2 je muke die tu... x reti nk sabr hahahaha..kdg2 klaka pun ada.. huhu... tp td aku mtk die msg kwn die aku nk tgk muka dak tu kt fb... bgong btul die tu kdg2.. lju je msg... biadab btul... hahahah..geram plak aku..seronok plak aku soh msg ng dak tu.. haha. aku nk test je tp die wat btul2 plak2... pas tu leeh gurau2 ng aku sal dak tu... hahaha.. kuang aja btul die tu..geram btul aku ng die.. nk mara lngsng x jd..wat2 majok pun bkn die pujuk.. die wat xtaw jew.. hahahah.... klaka la die ni... kdg2 nk mara x lyn pun x smpi hti...tp die sng2 je bler aku tnyer npe x jwb kol or x rply msg die jwb "sje je" .... btul2 kuang asam budak ni.. hahaha.. nsib baik la bf sndri..kalo kwn da lame aku x lyn hahahahah....ok lah.. nk smbung main game...huhu..buhbye!! I LOVE U SAYANGGG!!! RINDU B CGT3!!! =)  jgn tggl syg k...pomiz me!!! mwahhhxxxxx... im hepy with u my dear!!!alwayz 4 u...

Friday, May 20, 2011

hri yg sgt membosan kan bg aku....+ skit hti...

aitt... hmmm... aku rse bosan sgt3 hri ni... xtAW  lah npe.. asal hri jmaat jew aku rse cm xda mood ... bosan.... hye.... nk ckp kew x kt cni??? hmmmm.... xpe la ...knp org kata kalo kter wat baik ng org ..org tu akn igt kter or akn 'terima kasih' kat kter.. tp bler aku wat baik kt org cm2 org kATA kt aku... peduli ah aku ni cm sial ke bdoh ke ape ke.. ada aku susah kn hdup ko ke??dri aku ..aku pnyer suke lah..ko igt ko baik sgt?? ala ko pun lbih kurg jew cm aku..merosak kn ank org ... tu ko lah... aku ng bf x pnh susah kn ko taw x.. yg ko nk ckp cm2 sal aku ng bf aku pahal??? aduhai..knp lah ada org cm ni ... hmm... huh... cam org tduh aku.. tp bf aku ckp 'jgn lyn.. lg lyn lg die ske' tp aku skit hti ada org ksah??? org buruk2 kn nme aku ada sape2 ksah x??? hmmm .... sng lah org lain ckp 'wat x xtaw je nnt ok la' tp prasaan aku ok kew???korg pk aku ske ke org ckp aku pelacur la murahan la... aku BUKAN macam tu PAHAM!!!! hmmm... skrg aku bru taw sape kawan n sape lawan.. hmmm slme ni mmg ptt pun aku nyesal knl ng ko!!! time ko ada prob aku yg tlg tp skrg ko ckp aku mcm2.. seburuk2 aku pun xda nk ckp org mcm tu skli... hmmm ... ko tu lg SIAL dri aku... hmmm.   knp aku jmpe ko?? knp ko wjud dlm dri aku?? kalo ni kehendakNYA aku trime ng redha... tp ntah la.. kdg2 hri2 aku rse cm nyesal je ... org sllu nk aku phm dorg tp dorg lngsng x dpt nk phm aku..aku xtaw pe ptt aku rse skrg.. cdey ke mara ke..or pape je la pun.. pling pnting aku nk ckp 


                                                              AKU BENCI KAU!!!


                                                                AKU NYESAL KNL KAU!!!


                                                          AKU TAK SKE KAU!!!


                                                   I REALLY HATE U DAMN MUCH!!!!!!!


hmmmm.... spttnyer da lme aku kne tggl kn jE.. knp skrg bru sedar ko bkn sape2 bg aku lgi... trme ksih byk2 sbb hinA  aku... aku bersyukur sgt2!!! aku bhagia skrg ni... n aku bole lupe kan kau cm aku buang sampah!!! ko tu lgi 'PANDAI' dri aku kn?? tu yg smpi dismissed kn?? alhamdulillah... aku still bole smbung blja... huh... kalo ko bole amik brg2 ko..so jgn xtaw malu lak.. bler nk bg hak2 aku yg ko da amik??? BGANG!!!...  hmmm... aku xtaw npe aku skit hti sgt. hope pas ni aku XKAN igt die or pape pun...pling pnting aku nk hapuskn sume bnd sal die...n aku harap bf aku x cam die..biar baik ckit dri die...
k la.. cries xda mood... hmm.. nite

Saturday, May 14, 2011

NAK KE XNK???.....pk cpt!!!!

ha..korg ngah wat ape??? aku nyer title tu pasai aku nk tidoq kew x lg.. hahaha... aku ngntuk tp x bole tido .. tu la mksd aku hahaha.... btw hri ni aku penat sgt2 sbb nyer hri ni ada knduri kt umah mkcik aku..penat sgt da la xda geng .. bosan plak tu .... nsb baik aku jge bhagian desert..huhu...laku sume desert2 aku....sampai kotor bju aku hihihi.... tp ok lah aku taw gak wat kje kan dri dorg yg x reti nk wat kje tu... act aku ngah cdey ni .. kikiki.. smlm aku hepy dpt kuar ng die tgk movie midnite... tp mse blik tu sggah kt 7e jap aku nk bli meggie..(lapa pas tgk movie) ... huhu.. den mse kt 7e tu aku skit hti plak.. hmmmm.. bkn nyer pae .. yela kalo kuar ng aku mst die akn pk sal kje...or sape2 jew lah... lg2 pasal 7e kesygn die tu..da x kje kt situ da lah xyah lah sbuk2... b4 ni bkn main mara lg ng akk tu.. ni sbuk dok tnyer2....biar laH akk tu blja sndri..pe gne ada lela... xpun tnyer lah k.fieda ke k.nurul kew... hmmm..lg syafik ni gak die cri... smpi bler nk cri org tu??? yg die pun sbuk je 'busy body'..  aku bkn mara ape... da la die busy.. x dpt nk kuar sllu.. nnt aku da masuk kolej lagi x dpt nk jmpe.. die lngsng xreti nk hrgai masa yg terluang ng aku.. bler aku ckp nnt kata aku x phm die... die jew nk btul... hmmm... datz y aku mcm mls nk lyn die sgt smlm tyme byr.. bkn aku nk malu kn die or wateva.. tp skit hti taw x.. bkn aku x seda ape yg aku wat... aku seda...tp bler naik kete aku tnyer blik...die yg snyap... hmmm..fine slah aku ... sori sgt3.... aku kuar ng die xda pun bz nk tlg or cntct org lain tp die ada jew yg x kne...kdg2 bler aku da phm die still nk ckp aku cm2.. smpi bler aku nk sabar?die mmg phm aku..tp die btul2 phm ke ape yg aku nk??? hmmm... aku cpl bukan nk bnd lain jz nk kan ksih syg yg ckup...perhatian yg ckup dri bf aku sndri...sala kew??? ntah lah kdg2 tu sume bnd aku wat sume x kne..mcm hri ni plak aku ajak die tman aku gy jmpe fifi...tp kebetulan da nak pegi tu fifi da blik kem... hmmm..aku knl fifi da lame..b4 aku knl die lg..fifi jew yg aku rapat dri abg angkt aku yg lain...salah ke aku ada pet-bro??bkn susah kn die pun..fine sala aku ajak die nk gy jmpe..tp aku nk knl kan die ng fifi..tu pun salah kew??? nk ckp aku gatal lah ape lah..masalah bkn aku yg mtk tp dorg yg nk aku jd adik angkt dorg.. hmmm...aku x phm lah ng die ni kdg2.. nsb baik lah aku gtw bnd btul.. aku msg sape sume aku gtw die.. tp die msg kwn die yana, ntah sape lg ntah ada die gtw aku??mmg bg die x pnting.. tp aku perlu taw tu sume.. hmmm.. kalo aku salah kli ni aku btul2 mtk maaf... hmmm. x ksah la kalo nk break kew ape pas ni .. aku taw die x tahan ng sikap aku... aku trme jew pe jd skli pun. n sori sgt3 coz da kurg aja ng die.. bkn niat nk ckp
'ko, aku", tp aku da xtahan..geram sgt.. so kuar lah... hmmm... aku syg kt die sbnr nyer..tp ntah lah kdg2 aku geram sgt ng die...hmmm... aku mls nk pk lg.. klo bole aku da xnk jd cm dlu lg..aku x ske lah nk mara2 org ni...nnt aku yg skit blik... hmmm.. ckup lah aku da skit 3thun lpas...perit taw x,,aku jew yg rse sume tu..org yg x rse bole lah nk ckp cm2 kt aku...k lah.. hope die hepy sllu... aku akn doa yg terbaik tuk die every day..every minute n every second. love u b,,

Thursday, May 5, 2011

nothing to do.....

assalamualaikum... hmmm..bosan nyer.. dok umah ni main game jew lah... da xtaw nk wat ape lg.. hmmmm.. aku bosan lah.. teringin jd org lain.. kikiki.. tp kdg2 tu aku rse cm aku ni xda pape pun... ada bf pun kdg2  aku sorg gak..kwn2 pun taw nk wat aku skit hti jew .. hmm... pnt nye hdup cm ni ..aku bkn nk m'geluh...tp ntah lah ..aku still rse cm aku x bpe nk hepy.. hmm... pdahal b da byk wat aku hepy... hmmm... seronok bler aku ng die... tp bler sorg2 aku rse sunyi...kalo bole aku nk hepy spnjg mase... huhu.. hmm cpt jew mse berlalu..skrg da bln5.. hmm.. bln depan da masuk kolej blik...aduhai... penatnyer.hope xda paper yg kntoi lgi.. hihihi...knp erk ada jew org dngki ng hdup kter... pdahal aku x kcu pun hdup die.. hmmm.. untung lah ada org cm ni kt dnie ni..sbr jew lah.. knp aku baik ng org ??? sdgkn kwn baik sndri pun wat aku trse hti .. x pdli pasal aku... knp aku sllu pdli pasal org lain??nnt kalo pk dri sndri org kate aku pnting kn dri plak.. x phm2... ngah skit hti ni..tp sabar jew huhu..aku mls nk lyn org yg x reti nk bertrime kasih... yela susah cri aku sng cm ni lah.. ckp aku bkn2... wht da hell.... ni hdup aku... tiap2 hri lalui hari yg bosan .. kikiki..kalo dpt ajak syafik kuar pun srnok gak ni.. hehehe.. da lah ngah tnsion ni...kalo da dpt maki blik si bodoh tu puas hti .. tp pk blik buang mse jew.... hmmmm ... nnt ada jew org yg wat aku skit hti dtg umah... hmm tu lgi lah... myampah plak aku tgk ... hye.... geram nyer  lah... nk wat ape lg ni.. aduhai... skrg aku mmg bnci ng org tu... untung lah.. memg die ckp aku 'bwk sial ' mmg aku ske org ckp aku cm tu.,.. tp die x pk plak die lgi cm ........ da la mls nk ckp..nnt wat gado jew bf aku ... aku mls nk cri gado..k lah xda mood.... tgk tv pas tu nk tdo jap.... nite....hope org tu dpt blasan yg lgi baik ..amin... aku x ske nk berdendam.. tp aku akn doa yg die nyesal seumur hdup die...huhu..da la bye..

Monday, May 2, 2011

semester break..mei...2011.. hoooraayyy!!!!

assalamualaikum..... skrg ngah cuti sem... last paper 30hb tu aku trus blik ptg.. hihihi.. btw.. bfday aku 26.4.11 hri tu seronok... hihihii.. even tyme exam pun .. kikiki..ptg tu kuar ng b... hihihi..dpt hdiah... huhuhu. hmmm.. hope exm kli ni xda sngkut xda paper yg sngkut lgi... gler la kalo ada yg sngkut.. da la sem dpn bwk 8 subjek... hmm..nnt x pasal2 kne extend... huh..tktnyer... da la bosan dok umah nie... tggu org tu kol tuk kje x kol2.. menyirap jew.... hri ni x dpt  nk kuar ng kk n niena... hmm cdey nyer... b lak da kje kt kepong..mmg sbtu ahad jew lah leh jmpe.. nk jmpe tyme die blik nnt die pnt.. cian kt die....hmmmm...bosan3... ap agy tdo.. mne x gmuk hahahahah... =) xtaw nk wat ape da ni ... kms umah pas tu tgk tv..main game... tu jew lah yg aku wat tiap2 hari .. aduhai... bosan nyer.... hmmm... cti bosan... hmmm... kalo da duet bole lah jln2... hmmmm...  k lah out dlu... xtaw nk cter ape da.. hmm.. k lah bye...

Thursday, April 14, 2011

exam bakal menjelang..jiwa x tenteram...

assalamualaikum...jwb yer jgn x jwb.. seronok hri ni las klas.. hihihi... hbs jew klas pg td aku trus main game hahaha...bkn igt nk stdy..kikiki...exam mmg lah da dkt..tp aku relax jew kot..carry mark jgn ckp lah...mmg byk yg menurun... hihihi...ape lah aku ni nk lwn kwn2 tp hampeh hahaahaha... btw alhamdulillah lpas gak hbs kn pose ri ni ..sbb nyer mse dlm klas td madam ada bg aku cupcake...hihi tergugat iman tgk kwn2 aku da mkn bg hbs... aku nyer aku sorok .hahahah..kalo x mst hbs dorg mkn.. hahahah...sngal lah dorg ni ..mkin hri mkin seronok aku ng dorg ni ..da mcm adik n abg2 aku.. hepy jew bler ng dorg.. seronok....masing2 nyer prangai mcm org gler..hahaa... memg x bosan ng dorg ni ..ada jew bnd yg nk di gelak kn.. huhuhu =) hri tu aku lpe nk msukkan pic group aku hihihi... jap agy aku maskkn ...hihihi...smart.. huhu... hope sume org akn lulus final nnt... aku doa kan korg sume nyer... hmm..lg stu hal.. x hbs2... hahahaha... smlm aku trse gler ng die .. ape korg rse tetbe bf korg bg ayt mcm ni 'yg layak jd gf b ialah org yg boleh trme b seadanya' lbih kurg cm tu lah ayt die...korg rse mst korg x layak tuk bf korg bler die da ckp cm tu... hmmmmm.... sabo jew lah... n lg stu ada lah..aku x igt da.. cries aku rse cm terkilan sgt2.... knp lah ng die tu...due hri ni asyik nk bdmood jew.. aku taw die tnsion tp jgn lah mara kt aku..aku kol td sbb nk tnyer die ok kew x..da mkn kew blom..tp lain plak jd... hurrmmmm =( cdey nyer... aku taw la die mara sbb aku xnk dgr ckp die tp bkn slalu pun dpt kuar ng budak bilik aku... huh..serba slh pun ada....skrg da kul 8 lbih...nk stdy plak pas ni... ekh cop!!! aku nyer tjuk pasai exam tp da melalut.. hahahah.... ok lah btw nxtweek da exam..aku tkt jugk ni sbnrnyer... tp pura2 jew hahahah...ok lah niena pun da tggu aku nk stdy ni.. hihihi cian die .. huhhu.. k lah buhbye..to my hubby.. miss u so much!!! love u so much!!!

ni pic aku hihihi....yg lain kt fb nyer bye..


Sunday, April 10, 2011

best day in da world...stressss....sick...n everything i had done

salam... da lame x wat blog kan... maklum lah bz .... hihihii.. hri ni relax ckit sbb kje aku da siap..just nk stdy blik jew ape yg da blaja...btw cm2 cter aku nk ckp ... ok kte mula from the first story ok... aku x igt date  lah.. tp hri tu seronok coz dpt gy genting highlands...hihihihi..seronok.... first tyme pegi  kan so agk blur la jugk bler masuk dlm tu...smpi xtaw nk main ape..tp bler da dpt main..ha..amik ko x igt nk blik pulak hahahah... =) byk gak amik pic ng die ... nk masuk kn sume mmg x lah kan..hihihi..tp pling best mse aku naik bnd yg tggi tu,,ala ape ntah nme die..tp best gler .... rse cm nk naik lg tp tkt.. hhaah..aku soh die naik huh..mmg x la kan...sggup gy tmpt lain dri naik bnd tu hahaha..penakut btl die tu..ckp aku bkn main agy ..tp die yg tkt..aku cter kt umi pun umi glak hahahah..klaka2..=)  ....love u syg...thnx coz make me always hepy n make me feel da real life ....cewah.. x pyh nk poyo sgt lah kan.. hihihi....



nie pic mase kt genting ..hihihihi.... ada yg da masuk kt fb so aku x masuk kn kt cni.. nk tgk tgk lah kt fb hihihihi........comel kn??? lg 1 pic colapse da .. mne ntah pergi hahaha... jap erk nk masak yong tau fu.... lapa plak hujan2 ni hihihihi..tggu sekejap....cewah..hahahahahah........da masak da yong tau fu,, so bole smbung berfalsafah..hahahhaha...smbil tu kte mkn..nyum3.... sdap....miss my hubby coz hri ni die skit kple... bru nk ajak gy beli syampoo..hahahah..xpe lah bli nnt lah kt kolej..so skrg kte cntinue ng cter yg STRESS.. huhhu,,,sepanjang 3mggu ni smpi lah nk final mggu depan aku mmg bz ... smpi kdg2 tu gado ng die sbb aku x bole nk msj or kol cm slalu... hmm die pun kdg2 bz ng kje smpi kuar ng aku pun kdg2 still lg dak2 die kol... saba jew lah...aku phm die tension.. tp kdg2 tu bler die tnsion aku pun kne tempias... hahaha..die pun ada kne mara ng aku kdg2...cian die... tp kdg2 tu die sndri yg cri pasal...geram plak aku... aku nyer tnsion smpi mlm hri tu aku migrain..amik ko.... ha...x bole tdo dibuatnyer.... sabo jew lah hahaah.....hye....bosan nyer.... cuti pun kne kje...kalo da kje lg lah kne kje kn??? hmmmmm... aku pun nk wat kje gak ni..... bz gler!!!!!!huhuhu smpi x bole nk msg da ni...kalo msg nnt skit pale plak....bler da skit pale mst nk mara2.so let me a lone...okay???? hahahahaha...cm bgang.....mls nk perli2.... phm2 sndri sudeh.. knyang dpt kn hihihih.... so mlm ni bole main game... hahahah..... aku x phm knp kdg2 bler kter snyp mls nk gado..org yg kter syg tu mst wat kter mara.. nper erk??? perlu kew nk wat cm gitu...aku boe sbr lagi.... xda hal nk cri pasal ng aku..sbb aku akn snyp jew pas ni ...gado pun x bole wat pape pun sbnr nyer..kalo ko da x syg aku ko ckp lah kan..x pyh nk kata aku ada org lain or aku ske org lain...aku x heran pun kalo ko ckp pmpn lain lg cntik or comel dri aku..aku x ksah pun..sbb aku taw aku ni x seberapa sgt pun... hmmm...aku jew yg slh.. die je btul... fine ...amik la kalo nk meng sgt... aku x heran lah huh... tgk terus xda mood...hmmmmm.....k la bye.....

Saturday, March 19, 2011

hari yg relax...... =)

hola3... aku membz kan dri dgn edit n upload pic.. hihihih... bosan... mlm bru lah wat assgment.. hihihi... so cte yg hri tu dulu huhu,,, x slap aku mlm khms hri tu aku ,tasha , faiz, didie n b gy mkn mcd,, hihih,.. ni sume sbb nk celebrate byfday tasha n faiz... hepy gler aku tgk dorg... hihihihi... memang skitprut lah mlm tu .. hihih... dpt mkn kek lg... sdap.... hhihihi....btw thnx sgt2 kt korg wat aku hepy... cries tnpa korg aku xtaw lah aku bole glak kew x mcm skrg ni ....n thnx gak kt b coz make me hepy dat day ... love u so much syg.... btw aku hepy jew skrg ..... aku rse aku ada life bru dari b4 ni yg slalu ngs n tnsion gler... but to my b .. sori sgt2 kalo sllu kne mara kew ape kew ... n aku taw kdg2 aku slu over ng kwn2 smpi x igt die but ape2 pun aku sllu jew igt die .... sori lah kalo die trase... aku prlu kan due2.. kwn n bf...bg aku due2 pnting ... kalo bole aku nk bg fair... so lyana aku ng kwn2 n die sama rata... aku xnk ada sape2 pun rse kcik hti or pape ....then pas lpak kt mcd ktoerg gy uptown ....hihihi.. klaka btul lah si tasha n faiz tu ... asyik nk gado jew . yg didie plak xda hala tuju.. kjap sokong tasha kejap sokong  faiz hahahaha... klaka aku tgk dorg ni ... yg syafik plak poyo jew nk malu2... hahahaha... bgong ...bg aku korg lah kwn aku yg pling gmpak yg pnh aku knl slme ni,, termasuk lah dak2 klas yg lain n dak2 dorm aku yg lain...huhu.. n b ur my soul... =) ni lah die pic kteorg.. pic aku xda.. huhu..sbb aku yg amik pic ni hahaha.....


    
 seronok mase ni ... mcm2 gelagat aku tgk hahahah.. lg2 faiz n tasha.. da mcm ape ntah hahaha.... korg mmg terbaik lah hihihihihi......... ada lg pic tp aku msuk kan yg ni lah .. hihii mls nk msuk sume nnt brat blog aku hahaha.... poyo .... so tuka cter plak ... hihihi.. hri ni aku nk relax jew mls nk wat kje pape huhhu..sbb nyer aku pnt da bpe hri asyik tdo lmbt jew ... tp hri ni pun x bole tdo sgt .. sbb ada org kcu aku tdo... hahah.. geram btul aku bler aku tdo die kl lah msg lah.. tp bler da bgn die bz ng kje die .. sje jew cri pasal ng aku hahahah..... kesabaran btul... so aku nyer final exam tggl dlm 3mggu jew lagi ... hmmmm ... msuk bln 4 da byk test... sbr jew lah ... den bln 5 da msuk sem3.. kjap nyer..... tkt plak rse nyer da nk hbs blaja ni .. huuhu... ntah ape la kje yg aku buat nnt kikkikikii.....seronok nyer...... huhuhuhuuuhu.. =) ok lah xda pape da.bye... huuhuu.nk update pic je  

Saturday, March 12, 2011

hri yg agk poyo bg dri aku + frust....

fuhh,,,,, smlm mlm aku mkn kt umah die ,, hmm mlu sgt .... ng akk die ada.. yg die plak bgong ... hahaha.. sbr jew lah mlu kot ... aku kn gelabah kalo x rapat ng org .. so aku automatik jd malu n klam kabut ... hahahaha.. mmg mlu gler kot ... cries xtaw nk wat ape da tyme tu ... hihihi.. nsb baik lah ank buah die ada so aku main ng ank buah die ..tp aku yg pnt hahahaha... nsb baik ank buah die... kalo zafran aku da pluk2 da smpi die ngs hahahaha....jht2.... btw test midterm bbm n bel da lpas,,,, lega sgt2... tp esk speaking test aduyai.. xtaw nk ckp sal ape hmmm.... hope x fail esk ...rsu sgt .. da aku nyer speaking x bpe okay... hmmmm.. tkt!! btw smlm aku x xtaw lah knp ng aku ni.. tetbe aku rse cdey sgt... hmmm.... hti aku pun x tenang smlm,,, pdhal xda pape pun... tp yg die plak taw nk mara jew .. den pling aku geram die tduh aku cam2... eeeeee.. name kt pndrive aku tu mne ada mksud pape... aku sje jew ltk "kecik besar" .. yg die pk aku igt kt tut..... aku xtaw nk ckp cm ner lg .. mmg xda niat pun nk igt sape2.... geram nyer aku!!!ape lg aku nk ckp kt die... da mmg btul xd mksd pape ... hmm.. tnsion btul aku lah .. nk jles2 lah aku xksah . tp jgn la mlampau sgt ... hmmm .. lapa plak prut ni ... tetbe smlm aku rse snyi sgt2....hmmm... ntah lah... xtaw nk kp cm ner... (pns kan mee rbus jap nyum3.. =) )............ hello im back.. hiii.. knyang. mkn mee rbus huhuh.. smbil tu tgk org kawin kt bwh ni ..hahah.. tetbe x sbr nk kawin plak hihihii...seronok jew tgk org kawin .. hepy jew .. hihihi... bler lah aku nyer kn huhuu...smlm blik die amik.. cries rnd gler kt die. .sumpah aku rse cm xnk lpas kn die hahaha...mst seronok kan kalo da kawin.. hihii.... da terbyg2 da ni hahaha.... bgong lah aku ni ... =) tggu lah 2thun lg insyaallah ... tp aku rse x kot .. mybe 25thun bru kawin ... hihihihi.. sbr lah keyh to my hubby ... hhihi.. k lah nk out dlu...


Wednesday, March 9, 2011

menempuh hari2 yang letih + stress sepanjang mggu

heyya.... fuhh!! hari ni aku rse lega sgt2 finally kuar gak hiihihi... nsb baik .... btw mggu ni pun aku agak pnt n .letih... sb nyer esk mlm ada test math yg ke-2 ... hri sbtu pg ada common test bel . ptg tu kul 2.30 ada test bbm...hmm... mggu dpn bz ng presentation plak.... den mggu dpn gak kne siapkan assgment bbm n business. hmmmm.. byk kje.. tp xpe lah adat lah stdy kan.. redha jew la hihih..poyo jap ... hri ni settle sudah segala assgment ctu ... hepy stu assgment da settle n da present .. owh tidak!!!! aku lupe admin nk kne btul kan blik assgment yg sir bg hri tu .... hmmm ... sabar jew lah sem ni... bdn aku panas lah .. rse nk dmm pun ada .. hri ni pun aku snyp jew x byk ckp ng mbe aku ... mata pun rse ngntuk jew ... tp sbb stdy nyer pasal aku kne tdo lmbt lg mlm ni .... cries aku rse letih sgt2.. bkn nk merungut tp mmg aku btul2 pnt n letih... tp hri ni aku asyik igt kt b jew... tetbe rse rnd sgt2 kt b.. tyme klas td pun tggu msg die . tp pk die ngah kje aku pun mls nk tggu da ... xtaw lah npe rse cam nk die ada ng aku skrg ni ... hmm.. miss u much hubby !!!! .. mlm ni nk stdy tp aku pnt ... however kalo x stdy pun aku gak yg susah nnt nk jwb exam .. hmm ... rse nk ngs jew lah skrg ni ... mcm2 masalah ada.. plg skit hti sal duet ... hmm.. mmg x lah duet blnje aku tggl bpe puluh jew.. tu pun kne save sbb nk print tuk assgment.  hmm. nk mtk umi n ayh pun rse segan ... nk pnjm mmbe lg lah segan..alih2 ckp aku ada duet jew .. hahahah... smlm aku join event part4 .. best jugk ceramah tu .. ngs gak aku hihihi.. seronok dgr pngalaman abg tu ... bler dgr cter die aku t'pk knp die yg cm tu bole berjaya sdgkn aku yg ckup sifat ni x bole??? bler pk2 blik aku bole just aku jew yg x reti nk usaha sndri ... aduyai.. skit kple .... jap agy ada meeting bilik... hmm... aku nk cter bnd klaka tp aku da lpe ... huhu... abaikan sudah.. tetbe plak rnd sgt2 kt b pdahal die bru jew kol td .. hmmm.. nk ngs lak bler bkk blog die . die lah sngal xnk tuka lgu lg... sbr jew la...mggu ni mcm xnk blik ... tp bosan plak dok cni .. tp kalo dok umah aku x  wat kje plak.... ntah lah...rnd umi ayh.. tp da tiap2 mggu blik.. just x rapat jew ng dorg bler kt umah... ngntuk nyer mata ni ... tp nk stdy...hmmm....dugaan btul sem ni ... hmmmm... k lah n msuk kan pic plak hihihi.. mst comel gler kan aku hahahaha.. pasan jap..kiki.. kalo b tgk mst cair pnyer hahaahhaha... blueekkkkb=P

Sunday, March 6, 2011

tnsion + letih ..... hmmmm..11pm...6.3.2011

heyyy.....aku kt hostel da ni ... bru jew blik kul 9 lebih td....arrrgghhhhh!!!!!!!!!!!! ni btul2 tnsion... td aku ada post tp hlng cm tu jew ... bgong!!! pnt aku lah cm ni .... sngal btul... btw aku da lpe da sume yg aku tulis td... isssshhhhh!!!!!!! =/ act aku xda mood  sgt hrini ... hmm ... da la xtaw nk ckp ape lg ... skt hti sgt2.... hmmm... bnci nyer!!!!!! rse nk ngs jew lah....   alahai.... lntak lah aku mmg x igt da ape aku tulis td... hmmm... cmpak gak ape yg ada kt tgn ni kang ... yaalllah ... aku rase nk ngs jew skrg ni... waaaaaaaaa............ =( bnci3!!!. ...aduyai............ geram nyer.... klaka plak tetbe... hahahaha.. bgong la..... sabo jew lah ..... huh... b.. syg mtk maaf keyh coz sllu mara2 b ... sori sgt2. hmmm.. act syg taw b pun rse tertekan ... bkn syg x nk phm .. syg phm bnd tu cume kdg2 tu lah .. ikut kn prasaan cm ni lah jd nyer... sori sgt3....=( i love u so much syg..... btw aku harap ape yg aku nk dlm cpl slme ni tercapai... hmm .. aku hope sgt2 ape yg aku impikan tu trjadi pas ni .. amin.. aduh!! skit plak tmpt yg skit tu.. hmmm ... btw blog aku akn aku edit lg lwa dri blog die huhu.. insyaallah tu pun kalo ada mse...hihihihi...  miss u syg ... hmm ,,klaka plak bler cter kt nina n k.ida yg kteorg x jmpe kete mlm smlm haahahahha..b lah... klaka... =) bler igt yg smlm bru aku bole glak .. huhuh tu lah tpu ayh lg... pdn mke ... hahahahaha... btw hepy sgt mse tu even pnt..hahahaha.... =p  kn bet kalo sllu dpt hepy2 n mnje2 ng die .. mst rse seronok sgt... hmmm.. miss gler mse kje kt 7e.. xda pun sllu gado even every morning kne tgk mke die yg grang n ngntuk tu hahahahaha.... lg2 mase main pkul2 ng die hahahahaha... mmg x la kan ... da kje due orang je ng die ... huhu pas tu masing2 bosan .. hahahaha... ada jew xkne kalo kje ng die .. tp best sbb nyer ape akusuruh die wat hihihihi... untung kje stu tmpat ng laki sndri kikiki... tp kdg2 bosan gak sbb hri2 jmpe x leh nk rnd hahahhaha..poyo ja...bler lah aku nk wat vdeo tu kan hmmm.... mst best kalo dorg dpt tgk ... hihihi.. mst t'gelak2... so berbalik pd main story... huhu.. hope pas ni kteorg akn jd lg hepy dri yg sbelum ni .. amin... k lah nk tdo da..hihih..esok ada klas... hope ape  jd sume nyer pgajaran pd aku ng die ... ok lah nite,,, sweetdream .. tkecre... assalamualaikum... 

Saturday, March 5, 2011

3month annyversary...5.3.2011...

heyya..... ngah mkn nasi ni huhuu...sambil tgk hantu k.limah blik kg...hehehe... smlm kuar gy kl huhuhu..btw smlm anny aku ng die yg ke-3bulan ... huhu.. seronok da lame x dpt kuar ng die lame2... huhu.. den gy tgk movie ... seronok ... hihihi... gy jln2...  huhu.. bole gak lah release tnsion smlm.. huhuhu.. =) tp tu lah die kdg2 ske cter sal ex die ... aku mmg lah x ksah n x jles pun ... tp tu lah da kalo die xnk dgr sal ex aku so die pun jgn lah cter sal ex die .. hmm ... tp nk wat cm ner sabr jew lah... huhuhu.. rnd sgt kt die skrg ni.. hihihi... da la x dpt hug kuat2 smlm .. hihih... tp stuhal lg yg aku x ske ... smlm mse on9 fb ada lah sorg budk ni ... alahai gram nyeraku knp lah die kcu aku lg ... xda mkne aku nk bg ym aku lg ... ckup lah gdo sal die hri tu .... pning pale ah cm ni ... hmm yg die plak x bole nk tnye elok2 .. trus nk mara tu pasal ... mne aku x bgang . da la pnt pas tu die ttbe nk mara2 .... gram je la mlm tu .. den aku bkn nyer x ske die nyer kje .. aku xksah pun kje die ape pun .. just aku prasan stiap kali kalo kuar ng aku mst die pk kje die gak .. tp bler keje sllu x siap kn awl2... hmmm... at least kalo uar tu jgn lah pk sal kje ... hmmm.... cbe kalo die ... bler kuar ng aku ...aku tetbe pk sal kje aku bz nk kol sane sini tnyer sal kje kt mmbe aku ape die rse??? mst x seronok kn ... so mcm tu lah aku ... hmmm .. aku bkn nyer nk merungut.. tp hope die phm lah ... at least stu hri kuar ng aku jgn lah pk kje... if tyme kje2 lah tp jgn lah kalo tyme cti pun nk kje ... bler mse nyer nk rehat cm tu ... yg dorg ni pun stu .. mkin lme mkin ngada2.. wat kje wat la elok2... x pyh lh nk ngada2 sgt.. ada jew x kne .. dorg cti ada syafik kcu??? x kn??!!!! ish.. geram nyer lah .... sabo jew lah .... pas ni kalo bz ng kje x yah lah kuar ... kdg2 rimas bkn nyer ape pun ... k lah .. nk out da... skit perut lah .... =( k chiow... ( 6.3.2011_ahad)

Thursday, March 3, 2011

masa berlalu dengan cept...!!! TIDAK!!!!!!.

salam .. hri ni aku rse cam nk ngs jew... ada bf pun ldg2 x memahami aku .. hmmmm .... ng masalah kewangan lagi .. tnsion kot .... hmmm ... smlm aku tdo lmbt siap kan kje business .. tp alhamdulillah da siap n da hntr ptg td ... btw skrg ngah siap kan assgment ctu .. hmm .. lg ckit jew den siap lah ... pas tu mlm esk nk kne wat slide show tuk business, hpd n ctu .. hmmm ... memg x lah kan ... skit kple da ni .... mggu depan aku ada test bel 260 n bbm 110... aduhai ,, hri sbtu plak tu ... hmmm .. den 14hb da strt common test .. hmmm... penat sgt .. nk mtk die teman kan pun cam xda mood... smlm gado hri ni gdo ... penat lah ... knp die x bole phm aku ??? aku x mtk lebih pun .. juz phm ng situasi aku jew tp tu pun x bole .. kalo aku bole phm die npe die x bole phm aku ??? aku bukan xnk mkn .. tp masalah nyer assgment report keseluruhan aku yg kne wat ... bler aku cter kt die ... die gelak . ckp pdn mke ... bukan aku xnk wat awl assgment ni tp aku mmg bz... nk kne stdy lg ... tp die bler aku bz die ckp aku ada org lain .. aku x syg die .. perlu mcm tu ?? hmm.. tension lah mcm ni .. kalo die bz aku xda pun ckp cm tu ...knp die mesti pk aku ada yg lain ... hmmm .. cey kot.. pdhal aku rindu sgt kt die,, kalo bole nk kuar ng die ... hmmm.. aku ni pun satu asyik nk mara die jew ... alahai.. xtaw lah nk ckp ape lg .. letih lah kalo slalu cm gini.. aku bukan xnk msg or xnk lyn tp aku byk kje .. tp bler aku da msg die ...die xnk plak msg .. die soh aku buat kje .. pdhal aku msg die nk hepy2 sbb nyer aku tnsion ng kje aku .. kalo aku bole dgr sume prob die npe die x bole wat cam tu .. npe die da lain ... aku x mara kalo die xnk msg aku tp bler aku msg die die plak cam nk xnk jew rply .... huh... skit nyer hti ... tp aku sbr jew .. nk mara pun x gne bnd kecik jew kot .. xda mkne nk gado pasal bnd tu .. x logik lngsung.... hmmm kdg2 tu aku xphm ng prangai die ... sume bnd nk kne dgr ckp die .. tp die ada dgr ckp aku?? b4 ni aku soh smpn duet ada die wat??? hmmm ... tp xpe lah tu duet die soh aku x bole lah nak larang sgt ... so ikut ske die lah nk wat ape pun ... sunyi je skrg.. da x cam dlu lg ... dlu cm mne pnyer bz pun bole jew msg .. kol .. skrg x pun .. sorg2 jew. bler bg msg mst pk aku slh hntr or ngah msg org lain .. pape ntah ,,, pdahal aku x msg sape2 pun.. ske gt nk tduh2 .. aku nk msg sape jew ... hmmm .. xda sape pun mlainkan kwn2 klas aku .... huh.. skit hti taw x bler die ckp cm tu .... kdg2 tu tnyer pun slh .... aduhai!!!!! knp lah die ske pk bukan2 sal aku??? kalo aku x syg die aku da lame da cri yg lain.. tp ada kew aku wat cam tu???? lagi aku byk berkorban utk die ada lah ... die x perlu lah nk jeles sgt ng aku .. aku xda hati kt org lain pun .. even die soh aku cri lain  pun aku x pnah cri lain ... aku sedar dri aku cm ner ... aku x perfect sgt pun cm mne yg die sngke .. byk lg keburukan aku yg die x nmpk ... hmmmm .... =( criesly aku penat sgt2 mggu ni .... huh.. rse nk dmm pun ada tp tahan jew lah ... hmmm ... aku bkn nk ungkit ,,... tp ntah lah ... die kdg2 ske paksa aku ... aku da ckp aku x ske kne paksa.. aku taw bler mse aku nk kne wat itu ini ... hmmm ... aku bkn xnk die kesah sal aku .. tp jgn lah terlalu m'gongkong... aku tnsion kalo org terlalu control aku ... mmm .. sori sgt2... kdg2 aku rse x bebs cm org lain.. aku mmg hepy ng die ,...tp die terlalu kuat jles smpi aku ng kwn aku pun nk jles lg2 sal sani ... tu sue ksah dlu lah .. da xda pape da pun!!! sani ng aku x pnh cpl ..kteorg jz rapat jew .... hnye aku ng sani jew taw ap yg kteorg rse ... aku syg die sbgi kwn baik aku yg aku x pnh dpt sebelum ni ...aku bukn nk kutuk kwn2 aku .. tp cam alin. die sndri pun kdg2x phm prasaan au .. aku sllu nk phm org tp org x pnh nk phm aku .. aku syg sume org yg ada ng aku smpi sggup wat ape pun utk dorg supaya dorg x cdey.. tp dorg ada pk x sal aku???dorg ada pk ape yg aku nk??? dorg seda x aku hepy ke x sbnrnyer??? hmmmm ... aku x ske nk cter kt org sbb org akn kte aku mtk smpati ... ckup lah aku pnh kne skli .... kalo bole aku xnk sape2 pun thu yg aku ngah cdey hmm.. snyi jew skrg .. kalo x mlm2 ble glak2 ..hmm.. ntah lah mls nk pk yg bukan2. huh.. k lah nk smbung wat kje.. den bole gy print kalo siap awal.... buhbye... hmmm

Tuesday, March 1, 2011

stress week..!!! OMG!!!

haiiiii... mggu ni agak pnt jugk lah ... sbbnyer byk kje nk kne buat... assgment pun ada yg x siap lagi .. mggu ni nk kne hbs kn sume assgment... den nk kne stdy utk command test lg ... hmmm... memang penat sgt ... hmmm.. rse mls jew nk stdy .. tp kne hbs kan gak .. huh... btw ada stu cter seronk... aku da jmpe parents die n die pun da jmpe parents aku ...huhu.. klaka... tp insyaallah bole msuk kot ng dorg tu ...hihihi... so sem ni tggl lagi 1bulan lebih den 21hb 4 da strt final exam... hmmmm cuak siott!!. even markah kuiz bole tahan tp rsu sgt2.. huh... da due hri xda mood... ape cer?? hmmmmmm... den sem bru srtr 30 mei.. mmg x lahkan ... cpt sgt  mse berjalan .. hmmm .. aku xtaw lah nk jge hti n prasaan org cm ne lg .... ape aku buat sume x kne .. tp aku jz nk wat die hepy jew ... aku taw die mmg panas baran .. aku mmg x bole org mara2 or tngking aku .. lain lah kalo aku buat salah ... tp aku ni pun satu ske sgt wat slh... aku fed up kdg2... mmg lah sllu gado main2 tp kdg2 tu aku tkt gak kalo da sllu gado nnt die akn bosan n rimas ng aku ... skrg bru nk masuk 3bln mmg die x rse pape lg .. tp aku tkt aku x bole nk wat die hepy cam b4 ni ... aku btl2 mtk maaf kalo die trse yg aku x syg die ke ape kew... tp aku x niat pun cm tu ... criesly aku mmg syg kt die ... syg sgt2... cume aku cpt pnt skrg ni ... knp lah die ske pk yg bkn2 ,,, hmmmm aku x larat lg ,,, aku da xtaw nk ckp ape lg ng die ... hope die bole fhm situasi aku skrg.. cm2 bnd aku pk skrg ni ... mood pun x tentu ... rse nk ngs jew taw x bler sorg2...btw thnx sgt2 ng die coz byk blnje aku .... aku hrgai sgt2.. bkn aku x ske brg yg die bg ,, tp pasal that thing aku btul2 mtk maaf..kalo bole mg aku nk byr blik .. aku serba slh sbnrnyer ... aku taw die stil skit hti aku phm ape yg die rse tp aku x dpt nk pujuk die ... hmmm ... sori sgt2.. aku nyesal sgt sbb wat die mara mmg mcm2 kuar dri mulut die n aku skit hti .. tp mmg slh aku pun...aku x ksah aku ni cm ner at least die hepy bler ng aku ... hmm .. 5hb ni anny ng die.. hope xda gado2... n will be more hepy... hmmm rse bosan pulak . =( ape lg nk ckp ???? aku slalu wat org skit hti ....jnji je x wat cm2... tp aku wat gak..aku still wat die mara... knp lah ng aku ni??? hmmmm....n other thing yg aku xske.. knp die sllu ckp 'yg kte ni mmg x lama' .. hmm kalo ko nk sgt break ng aku ko ckp lah ... aku mara kew ape kew aku x pnh pun mtk or ckp nk break ... da cm bnd wat same2 tu pun still nk nk ckp cm tu n nk ckp aku ada org lain .. kple otak....huh...kalo aku ada org lain dri awal2 lg aku x trme die as bf aku ... hmmmm ....TENSION!!!!!  aku nk jge hti die tp ntah lah kdg2 tu mlampau sgt... aku taw slh aku ... die pun ada gak tpu aku tp aku aggp tu sume bnd yg lame x mmg xda pape ng aku mse tu ... aku trme jew ... tp ntah lah die ungkit slh aku ... fine lah aku ni jahat... hmmmm.. k lah cdey sgt2... hmmm.. wat assgment lg best... bole tmbg lg tnsion ni.. slap2 ri bulan msuk wad sbb pnt sgt kahkahkah.. ko pk klaka??? mmg x la kan... salam....=/ 

Wednesday, February 23, 2011

memang tak la kan....ha.ha.ha

hola2... huhu.. bru hbs klas ni.. pnt kot .. tp blog nyer pasai xda hal lah bole jew kikiki... ala lapa plak ... =( wat ni dlu lah .. hmmm... aku pun taw nk ckp ape sbnr nyer,.. tp tu lah aku xtaw lah npe hri  ni aku cm xda mood sgt .. pg td pun rse cm x hepy .. hmm .. ntah lah .. mybe x puas hti ng markah test kot... ntah lah .. btw mggu dpn aku cam agk bz sb nyer nk kne siap kan assgment business n ctu. den ada kuiz lg ... hri jumaat ni pun ada kuiz lg .. aaarrhggggg..sbr je lah .. aku nk markah aku tggi tp knp x dpt .. pdhal aku bce bku .. stdy gak cam mmbe aku yg lain..ntah la agk stress lah hri ni .. hmmm..emosi terganggu hihihihi...agk bosan gak ni .. mane x nyer pakcik tua tu sejak smlm dpt game bkn main agy ... tdo kul 2pg pun x pe ... tu lah laki . kalo da ada game awek sndri pun lpe ishhh3... sbr jew lah .. tp xpe lah die bole release tnsion main game tu ... aku bkn kesah sgt pun kikik..aku pun nnt bz ng assgment so biarlah die hepy ng game tu .. cpl ng game tu pun xpe hahahaha.. bgong lah b ni .... btw ada cter ni tp x pe lah aku tulis dlm bku jew lah hihhi... alahai!!! =( bler nk dpt duet ni ... hmmm.. cdey da ni duet nk hbs .... hmmm .. pning pale nk pk mne aku nk dpt duet .. nk wat part tyme x bole kalo aku kje mst ada duet.. at least bole cover bler xda duet ... hmmmm ...xda lah aku nk mtk umi or ayh.. ada abg pun ntah lah ... memg x dpt nk rse duet die .. aku kje dlu pun gji aku byk hbs kt dorg tp aku x pnh pk dri aku pun ..tp bler aku susah .. aku x mtk byk pun.. dlm rm20 jew... tu pun susah nk bg n bising ... hurrrrrmmmmm... aku mmg x harap duet dorg tp aku ni bwh tgunggan dorg lagi ... hmmmm... x ske nyer ... knp lah jd cm ni .. huuuurrrrrmmmm.. =( aku hepy bler kuar ng kwn2 n die jew .. tp ng family aku x rse sgt .. mybe aku da x rapat ng dorg kot ...huhuhu.. pape jew lah .. kikiki... hhhhmmmm.. knp die ckp aku da x syg die??? pas ape jd smlm tu jz rsu jew ..tkt die cri org lain ... tp bkn bermakna aku x syg die .. aku syg sgt...mybe aku letih n tdo awal kot ... hmmm..sori sgt2.. aku xda niat pun mcm tu .. tp aku still syg kt die kot ...aku da xtaw nk tnjuk cm ner lagi ....   kan aku da ckp aku ni nmpk cm x ksah sal sume bnd tp act aku ksah.. jz aku ske pendam kan dlm hti n x ske bgtw org lain .. tu jew ... hope die phm n x pk cam2 lg ... huh.. aku pnat sbnr nyer .. tdo pun 4jam 5jam shri ... kalo bole sem ni aku nk lulus sume subjek ..xnk ada stu subjek gagal pun sbb nyer aku xnk extend sem.. aku nk grad ng mmbe aku n hbs same ng dorg thun depan.. tggal sethun jew lg.. hope aku hbs awal ... hope sgt2.. ..den aku bole kje or smbung degree..tu lah cita2 aku sbnr nyer nk blja smpi degree.. tp bler da amik dip aku rse cm x yakin plak .. perrrghhhh.. fin exam tggal sebulan lbih jew lagi ...hmmmm.. tkt nyer ..yaallah ya tuhan ku harap sgt2 aku lulus sume subjek sem ni ... kalo bole xnk ada repeat paper ... AMIN!!!!!!! =) ok lah nk mandi ni .. jap agy ada discussion group ... hihihi... aku syg sume org yg ada ng aku skrg ni ... syg korg sgt2... mmmmmwwwwwaaaahhhhhxxxx.... lg2 pakcik tua tu hahaha.. love u b.. take care. pape jd please ng org keyh... hm... n kalo syg xda kt dnie ni hope b hepy n ada yg lg baik dri syg... syg always doa yg terbaik tuk b ... okay??? hepy sllu .. =)