ChiBI..

ChiBI..
me..

About Me

My photo
heyyy guyss!! just call me hanim .. hihi .. aku ni sorg yg pndiamm.. ske bahan org... ske gelak n plg best ske sukan.. huhu.. so im sporting person.. just be my frenz n u can know me better.. okay ..

Tuesday, July 19, 2011

HOLIDAY!!! =)

assalamualaikum....
hye korg.. mggu ni aku cuti..midterm break... seronok sgt3!!! trse HEAVEN gler dri duduk kt kolej ng masalah2 yg mcm budak kecik tu,...daaa... ahakz... so smlm aku da siap stu assgment... den hri ni aku tggl nk wat note je tuk 2 subjek.. den relax2 jap... even bosan mcm mne pun kt umah ni tp yg best nyer xda la aku nk kne tgk muka2 yg wat aku skt hti... hihi. btw mlm jmaat hri tu klas aku ada wat jamuan tuk miss kteorg coz die da nk pndh ke sarawak.. cdey jugak lah.. sem ni rmi yg nk pndh.. cdey2... mybe sorg dak classmate aku pun akn pindah.. xtaw la mcm mne nnt klas aku... lect da due org pindah yg ajar klas aku.. mybe lg sorg akn pindah gak.. xtaw la mcm ne  nnt .. ape lg nk ckp td cm2 bnd nk tulis haha..skrg da lupe... aiyaaa..short term btul aku ni .. kikiki...  btw ni pic kteorg ng miss mase mlm jmaat tu...

 

group yg pki bju hitam =)                              group yg pki bju merah.... =)

next story....
hehehe.. byk cyer ni .. haha.. pas aku blik umah hri jmaat tu ... esk nyer aku dmm.. tu la kne hujan nyer pasal... yg b taw nk membebel je dlm kete... haha.. amik trus dmm pas tu .. haha.. hri ni da kurang ckit.. nk kate da ok tu bole la.. haha.. tp btuk still x kurang agy.. tp da kuat ckit dri smlm .. xda la lemah sgt.. tu la da lame x dmm.. hihi.. plus gado plk ng die.. hmmm.. lg la tmbh truk dmm... haha. xda lah main2 je... smlm aku rnd sgt3 kt die.. even die msg n kol pun still rse rnd sgt3.. hihi... shhhooooo sweettt.. kahkahakhakah... bgong aku ni .. missss u hubby!!!!! ... x sbr nk kuar nnt tp tru pun kalo dpt kuar.. hmmm .. hope dpt .... da lame x kuar ng die... hihihi.. =) tp smlm gy mkn ng die.. hihih geram tgk die.. chomeelllll!!!! lagi2 die menari dlm kete hahahahahaha... =) klaka... kalo periang2 sgt.. tp kalo da mara aduhai.. skit tlnge ni ... kuat membebel rupanyer... hahahaha.. kalah mak nyer wawawawa.... tp klaka la kalo die mara act... nk gelak pun ada ..tp nnt kne trik tlnge lgi.... skit taw x.... isshhh geram2!!...hahaha.... rse nyer ni je kot yg aku nk tulis xda pape da kot,... ok lah.. nk smbung main game.. haha.. ni la slh stu cara tuk aku epy ...hihhi.. hidup mst ceria wlupun ada masalh... xkre la msalah kecil or besa... jnji hepy ... cewah... k lah buhbye....

2 comments:

  1. kite kne sllu hepy bru lah org xtaw yg kye ada prob.. btul x?? hihi

    ReplyDelete